VIDEO Berlusconi, făcut k.o. de o damă de companie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO Berlusconi, făcut k.o. de o damă de companie
VIDEO Berlusconi, făcut k.o. de o damă de companie

Prostituata de lux Patrizia D’Addario ar putea fi femeia fatală pentru guvernul craiului septuagenar.Pe site-ul revistei „L’Espresso“ au fost postate alte fragmente audio „fierbinţi“ din convorbirile avute de premierul italian cu dama de companie din Bari.

Mai citeşte şi:
Berlusconi, bănuit că a ascuns morminte antice

VIDEO Dezvăluiri șocante în scandalul Berlusconi

“Am primit 2.000 de euro să rămân peste noapte la vila lui Berlusconi”
Silvio Berlusconi: "Satisfacţia unui bărbat este să cucerească femeia"

Sub titlul „Sex and the Silvio“, săptămânalul italian reia seria dezvăluirilor făcute de Patrizia D’Addario, prostituata de lux în vârstă de 42 de ani, care, în toamna lui 2008, a fost plătită pentru a petrece câteva nopţi la vilele din Roma şi din Sardinia ale premierului italian.

Până în prezent, „Il Cavaliere“ nu a recunoscut autenticitatea înregistrărilor audio prezentate de dama de companie, susţinând că nu o cunoaşte pe D’Addario, că nu a plătit în viaţa lui o femeie pentru a face sex cu ea şi că Patrizia „este o mincinoasă“. La mijlocul săptămânii, el a recunoscut, totuşi, că nu este „un sfânt“, dar a ţinut să precizeze că la Vila Certosa din Sardinia au poposit deopotrivă şi importanţi şefi de stat şi de guverne, şi nu doar „tinere doamne“.

Berlusconi mai susţine că Patrizia D’Addario a fost „plătită de presa de stânga“ pentru a-l discredita, idee reluată şi de ministrul italian de Externe, Franco Frattini. Acesta a declarat pentru BBC că „există jurnalişti care i-au dat bani acelei prostituate pentru ca ea să facă declaraţii mincinoase la adresa şefului Guvernului italian“. În replică, D’Addario a spus că va da în judecată pe oricine va face afirmaţii calomnioase la adresa ei şi că va cere daune substanţiale.

Prima înregistrare, publicată online de revista „L’Espresso“ la 20 iulie, a făcut deliciul presei internaţionale şi a provocat reacţia premierului rus Vladimir Putin.

Patul lui Putin

Patrizia D’Addario:  Şi pe aceasta ai desenat-o tu?
Silvio Berlusconi: Asta este o idee de-a mea, dar nu am desenat-o eu. Dar uite cum e făcută...(...). Mă duc să fac un duş şi eu...şi apoi mă aştepţi în patul acela mare dacă termini tu înainte?
P.D.: Care pat mare, ăla al lui Putin?
S.B. :Acela al lui Putin.
P.D.: Ah, ce drăguţ...cel cu baldachin.

Un dialog explicit pe teme sexuale este redat, vineri, de ultima înregistrare audio postată online de „L’Espresso“ şi preluată de diverse publicaţii internaţionale, printre care „Times“ ori „L’Express“. 

Sfaturi erotice

Patrizia D’Addario: Un tânăr ar fi terminat deja într-o secundă. Ştii...tinerii sunt supuşi multor presiuni...
Silvio Berlusconi: Totuşi, dacă-mi permiţi (...) problema, după mine, ţine de familie...
P.D.: Care?
S.B.: Să ai orgasm.
P.D.: Ştii de cât timp nu mai fac sex aşa cum am făcut cu tine în noaptea asta? De multe luni, de când mi-am părăsit prietenul...E normal?
S.B.: Dacă-mi permiţi...Tu trebuie să faci sex singură...Trebuie să te atingi, cu o anumită ritmicitate.

Dar săptămânalul italian anunţă că această ultimă înregistrare audio îi va aduce lui Berlusconi probleme şi de altă natură, respectiv cu serviciile arheologice din Peninsulă.

Necazuri cu arheologii

image

Premierul italian îi povesteşte Patriziei despre existenţa, sub terenul pe care se află Vila Certosa din Sardinia, a 30 de morminte feniciene, ce ar data din anul 300 î.Hr.

Silvio Berlusconi: Aceasta e intrarea în cofetărie (...) priveşte ce minune, cu toate locurile pentru îngheţată...
Patrizia D’Addario: Ah, e locul meu ideal.
S.B.: Aici este fabrica de îngheţată...
P.D.: Şi îngheţata cine o face?
S.B.: Acesta e un alt lac...
P.D.: Cu lebede?
S.B.: Da. (...) Dar apoi le scoatem, pentru că vrem să avem apă curată, să putem face baie.
S.B.: Aceasta e o balenă fosilizată. Dedesubt am descoperit 30 de morminte feniciene...din anul 300 înainte de Hristos.
S.B.: Vezi, aici sunt fragmente de meteoriţi. Pe ăştia mi i-au făcut cadou...iar ăsta este labirintul...de care ţi-am spus.

Potrivit legislaţiei italiene, descoperirile arheologice efectuate pe o proprietate trebuie semnalate autorităţilor şi specialiştilor în domeniu. Ziarele din Peninsulă au relatat că despre existenţa acestui sit fenician nu se ştie absolut nimic, iar Federaţia Naţională a Arheologilor a declarat că nu este la curent cu această descoperire.

Partidul Democrat (de opoziţie) a cerut imediat ca Berlusconi, ori ministrul Culturii Sandro Bondi, să explice în faţa Parlamentului de ce situl respectiv, în cazul în care se dovedeşte a fi real şi autentic, nu a fost semnalat serviciilor competente. 

„Il Cavaliere“ are probleme de imagine şi cu Sfântul Scaun

Presa din Peninsulă mai arată că viaţa privată tumultuoasă a premierului italian (din cauza căreia soţia lui, Veronica Lario, a intentat divorţ, iar Vaticanul i-a cerut clarificări în repetate rânduri) îl costă scump la capitolul imagine. Cota de încredere a italienilor a scăzut sub 50%, iar liderul opoziţiei, Dario Franceschini, susţine că Guvernul Berlusconi nu mai rezistă până la sfârşitul toamnei.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite