VIDEO "E vorba de un tip bronzat. Ah, da, Barack Obama!", glumeşte Berlusconi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO "E vorba de un tip bronzat. Ah, da, Barack Obama!",  glumeşte Berlusconi
VIDEO "E vorba de un tip bronzat. Ah, da, Barack Obama!", glumeşte Berlusconi

Premierul italian Silvio Berlusconi continuă să vorbească despre "bronzul" preşedintelui american Barack Obama. De data aceasta, gafa, care se vrea a fi o glumă, a fost făcută de prim-ministrul Italiei la o întâlnire cu alegătorii din Milano. Acesta a spus că preşedintele american este un tip bronzat, scrie Los Angeles Times.

Vă transmit salutări din partea unui tip pe care îl cheamă... cum îl cheamă? E vorba de un tip bronzat. Ah, da, Barack Obama!, a glumit Berlusconi. Acelaşi calificativ i l-a aplicat premierul şi Primei Doamne a Statelor Unite, Michelle Obama.

Nu o să vă vină să credeţi, dar cred că amândoi au făcut stat la soare împreună, pentru că şi soţia lui este bronzată, a continuat Berlusconi.



Acesta declarase şi în urmă cu aproape un an că Obama este un tip bronzat . La scurt timp după alegerile din noiembrie, Berlusconi declara că învingătorul este "tânăr, arătos şi are chiar şi un bronz frumos". Nici abilităţile oratorice ale liderului de la Casa Albă nu au scăpat de ironia premierului italian.

După cum ştiţi, când vorbeşte nu este inconştient, cum sunt cei dintre noi care spun ceea ce le trece prin cap. El are tot scris în faţa lui şi îşi întoarce capul încoace şi încolo şi nu priveşte niciodată în faţă, deoarece prompterul este fie la stânga, fie la dreapta lui. Ne punem întrebarea: oare ştie ce face sau este doar cineva care ştie să citească bine?, declara Berlusconi.

  • Cea mai recentă întâlnire dintre Berlusconi şi Obama a vut loc săptămâna trecută, la summitul G20 de la Pitsburgh. Jurnaliştii au scris că Berlusconi a fost întâmpinat cu răceală protocolară de cuplul prezidenţial american. Mass media europeană a dat publicităţii imagini de la summit în care Michelle Obama i-a întâmpinat pe mulţi dintre liderii prezenţi cu multă căldură, dar s-a abţinut în a-i arăta-o când a fost vorba de Berlusconi.
Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite