VIDEO Alarmă falsă cu bombă la hotelul Stelei!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO Alarmă falsă cu bombă la hotelul Stelei!
VIDEO Alarmă falsă cu bombă la hotelul Stelei!

În jurul orei 2:00, la hotelul unde este cazata delegația Stelei, au venit doi ofițeri de poliție care au anunțat că au primit un telefon de amenințare cu bombă în acea locație. Toți jucătorii au fost treziți și camerele au fost verificate cu ajutorul unui câine specializat în acest fel de operațiuni, anunţă Gazeta Sporturilor.

Citeşte şi:

UPDATE 05:05 Clienţii hotelului au fost chemaţi înapoi. Cercetările s-au finalizat, alarma a fost falsă. "Am anunţat ambasada României, UEFA, dar ei vor decide ce se va întâmpla. Nu am cerut amânarea partidei. Jucătorii sunt foarte obosiţi", a declarat preşedintele Stelei imediat după întoarcerea sportivilor în camere, potrivit ProSport.

UPDATE 04:43
Steaua a anunțat observatorul de joc, iar acesta a transmis mai departe la UEFA. Dimineață, evenimentele vor fi analizate de forul european, care va decide dacă meciul va fi sau nu amânat, potrivit GSP.

UPDATE 04: 27
Lânga mașina Gazetei, au fost scrise în românește, pe asfalt, trivialități la adresa Stelei.

UPDATE 04:20 Strazile din apropierea hotelului sunt înţesate de fani ai lui Ujpest. Mulţi dintre aceştia sunt în stare avansată de ebrietate şi atacă toate maşinile care au număr de România, anunţă ProSport.

UPDATE 04:12
În fața hotelului au fost scoși deja aproape 100 de oameni. În zona sunt 15 polițiști și 4 pirotehniști, dar nici o ambulanță. Trebuie controlate toate cele 400 de camere ale hotelului. Cei prezenți la fața locului estimează că operațiunea va dura câteva ceasuri. Totul se petrece la hotelul Sofitel. Stabilimentul de 5 stele este situat în centrul orașului și este considerat printre cele mai bune hoteluri din Budapesta, scrie GSP.

Citeşte  şi măturia unui clujean aflat la Budapesta: "Suporterii lui Ujpest pregătesc un tratament dur pentru români"

Oficialii Stelei bănuiau iniţial faptul că este doar o înscenare menită să-i timoreze pe jucători pentreu că au fost verificate doar camerele steliştilor, nu şi ale celorlalţi jucători.

În jurul orei 02:45 jurnaliștii români au fost evacuați din hotel, iar președintele Stelei, Valeriu Argăseală, a luat legătura cu ambasadorul României la Budapesta și i-a cerut ajutorul în această problemă.

Ofiterii de politie au anunţat că vor să evacueze tot hotelul. La acelaşi hotel sta și stafful echipe Renault, duminică având loc cursa de Formula 1 de la Hungaroring.

Gazeta Sporturilor anunţă că steliştii vor să ceară amânarea meciului, situaţia fiind destul de dificilă. La hotel a ajuns şi consulul României la Budapesta pentru a discuta cu oficialii Stelei și cu reprezentanții fortelor de ordine.

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/steaua.flv width=300 height=200 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite