VIDEO Sex pentru cazare la Agronomie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sex pentru cazare la Agronomie
Sex pentru cazare la Agronomie

Reporterul „Adevărul de Seară“ l-a înregistrat pe Matei Pantelimon, administratorul Căminului A 2 din Complexul Studenţesc Agronomie din Bucureşti, când îi oferea o cameră contra unei partide de amor. Angajatul Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară a fost surprins de camera ascunsă când negocia un loc de cazare „la negru“.

Noile cerinţe ale „stăpânilor“ de la poarta căminelor studenţeşti nu mai sunt legate de bani. După o serie de flagranturi în care au fost surprinşi cerând şi luând mită de la studenţi pentru un loc în cămin, aceştia au ajuns să prefere „plata în natură“.

Sexul bate şpaga! de Sabin Orcan

Citiţi şi:

Reporterul „Adevărul de Seară“ a încercat să cumpere săptămâna aceasta un loc într-unul dintre căminele Complexului Studenţesc Agronomie din Capitală, pretinzând că are 21 de ani şi că este studentă la Facultatea de Geografie.

Administratorul Căminului A 2, Matei Pantelimon, nea Puiu aşa cum îi spun studenţii, un bărbat la vreo 50 de ani, m-a primit în biroul său. Iniţial mi‑a refuzat cererea legată de un loc în cămin, pretinzând că nu sunt locuri suficiente nici pentru studenţii de la Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară, instituţie de care aparţin căminele.

După trei ore de aşteptat în faţa clădirii, nea Puiu s-a răzgândit. M-a condus din nou în biroul său şi, de data aceasta, a urmat un adevărat interogatoriu. M-a întrebat la ce facultate sunt, ce vârstă am, ce lucrează părinţii şi dacă sunt căsătorită. La final mi-a spus că va încerca să-mi găsească un loc în cămin, dar că nu-mi promite nimic.

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/ANUL 2009/septembrie/partea1-0.flv width=400 height=300 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=center dispPlaylist=none playlistThumbs=false



„Dacă erai măritată, ştiam ce să-ţi cer!“

La întrebarea legată de recompensă, nea Puiu răspunde „Eu nu iau bani. Dacă erai măritată, luam altceva, ai înţeles? Dacă erai măritată, ştiam ce să-ţi cer”. Cer lămuriri, iar administratorul îşi dezvăluie intenţiile: „Te-ai culcat cu vreun băiat până acum la vârsta asta? Ai un iubit ?“. Seria de întrebări este formulată în timp ce se ridică de la biroul său, se apropie de mine şi mă întreabă dacă am ceva în geantă cu care îl înregistrez. Îi răspund că nu.

Îmi repetă că dacă eram căsătorită mi-ar fi cerut altceva. Joc în continuare rolul unei fete naive din provincie, uşor de manipulat, şi îi spun că nu văd de ce contează dacă sunt sau nu căsătorită. Se apropie, mă îmbrăţişează şi stabilim să ne vedem ziua următoare pentru recompensă: o partidă de sex.

Dacă la început nu mi-a făcut promisiuni cu privire la obţinerea unei camere, după „înţelegere“ administratorul căminului A2 m-a asigurat că voi primi o cameră pe tot anul universitar. „Să ştii că nu are legătură sexul cu cazarea! Nu are treabă una cu alta. Eu te rezolv“, a spus Matei Pantelimon, înainte să observe butonul roşu al mini-camerei de luat vederi.

Brusc se schimbă la faţă, iar vocea începe să-i tremure şi repetă obsesiv că îmi va da cameră la cămin. „Te rezolv, nu are nimic una cu alta. Am glumit să ştii. Ia-o ca pe o glumă. O să te ajut. Eşti o fată sărmană“, continua să bolborosească bărbatul.

„Ai stat să mă bagi în belea!”

image

Matei Pantelimon, administratorul căminului A2



Conştient că a fost înregistrat, nea Puiu încearcă să mă convingă că este o persoană integră, care nu a făcut niciodată ilegalităţi. Deodată se apropie şi vrea să-mi smulgă camera de luat vederi. Încep să ţip şi să-i spun să nu mă mai pipăie. „Eşti atât de pisăloagă, încât mă zăpăceşti de cap. Te voi ajuta, fără cinci bani“, a mai spus nea Puiu.

După ce mi-a pus nişte întrebări pentru a se convinge că locuiesc în provincie, a spus cu o voce stinsă: „Ai stat să mă bagi în belea, până acum ai stat. De ce vrei să-mi faci rău?“, a continuat el. Profitând că cineva a intrat în birou, plec şi îi spun administratorului că revin în câteva zile cu carnetul de student, pentru a-mi face rost de un loc în cămin.

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/ANUL 2009/septembrie/partea2-0.flv width=400 height=300 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=center dispPlaylist=none playlistThumbs=false



500 de euro şpaga în Regie

Pentru că în ultimii ani au devenit mult mai circumspecţi, administratorii de cămin nu mai primesc bani direct de la studenţi, ci prin intermediari. Un loc în căminele campusului Regie, spre exemplu, poate fi achiziţionat la negru cu 400-500 de euro.

„S-au terminat vremurile în care studenţii mergeau direct la administratori să negocieze. Au fost multe cazuri în care au fost prinşi că luau mită. Administratorii nu mai riscă, le e frică de presă. Acum îţi poţi obţine locul numai dacă ştii pe cineva  care se ştie bine cu administratorul“, a spus un student din căminul P 5.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite