VIDEO Adolescenta întârziată şi playboy-ul medicinist

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO Adolescenta întârziată şi playboy-ul medicinist
VIDEO Adolescenta întârziată şi playboy-ul medicinist

Studenţii criminali sunt caracterizaţi de prieteni şi de rude ca fiind foarte cuminţi. Dragostea dintre Carmen Bejan şi Sergiu Florea, studenţii acuzaţi de uciderea şefului staborului ţigănesc din Banat, Trifu Schroth, a fost atât de intensă încât a dus la crimă.

Mai citeşte şi:


Carmen şi Sergiu, ambii de 20 de ani, provin din familii modeste, în care simplitatea le definea viaţa. Au vrut să devină medici, să ajute oameni aflaţi în suferinţă. Iubirea lor a început frumos şi s-a sfârşit după gratii. Nimic din gesturile tandre ale celor doi tineri nu trădau violenţa sadică de care aveau să fie în stare.

S-au cunoscut, anul acesta, în luna martie şi, în scurt timp, iubirea lor era cunoscută de toţi studenţii de la Medicină. Veneau la facultate ţinându-se de mână. După patru luni, povestea s-a transformat în coşmar.

Eticheta de „iubiţi“ a fost înlocuită cu aceea de „criminali“, iar îmbrăţişările s-au transformat în lanţuri. Niciunul dintre cunoscuţii şi prietenii celor doi nu poate înţelege cum s-a ajuns ca o fată pe care frumuseţea o făcea să nu treacă neobservată şi un băiat plin de viaţă au fost în stare să ucidă.

Carmen s-a născut şi a crescut într-o familie simplă din orăşelul arădean Ineu, iar părinţii săi munceau din greu ca să o poată ţine la facultate în Timişoara.

Ajuta la treburile gospodăreşti

„Cât era acasă, Carmen ajuta tot timpul prin gospodărie şi niciodată nu am avut probleme cu ea“, a povestit Pavel Bejan, tatăl studentei. Nuţa şi Adam Toduţa locuiesc în vecinătatea casei în care a crescut Carmen. Aceştia au spus că nu îşi explică ce s-a întâmplat cu fata, despre a cărei familie au numai cuvinte de laudă. „Părinţii sunt oameni foarte harnici. Pe fată am ştiut-o cuminte“, a spus Adam Toduţa. Oameni foarte simpli, părinţii fetei au povestit că fiica lor era cuminte şi foarte liniştită.

Învăţatul, principala preocupare

„Era liniştită, retrasă şi învăţa foarte bine la toate materiile. Noi obişnuiam să ieşim la un suc după terminarea orelor. Ea nu ne însoţea, se grăbea, mereu acasă“, a declarat Oana Talpaş, fostă colegă cu Carmen. Mulţi vecini din blocul din Timişoara, în care tânăra închiriase o garsonieră, nici nu o cunoşteau pe studentă, pentru că ieşea rar. „Nu a iscat niciodată scandaluri şi nici nu a adus străini în bloc”, a spus Romeo Galea, care locuia în acelaşi bloc cu gazda lui Carmen.

Dragostea a schimbat-o

Potrivit colegilor de facultate ai studenţilor acuzaţi de omor, Sergiu o iubea foarte mult pe Carmen, pentru că „îl asculta mereu şi făcea ce zice el“. Din martie, când cei doi au devenit oficial un cuplu, schimbările intervenite în viaţa lor au fost vizibile.

„Ştiam că e în Timişoara, că are prieten şi că, în ultimul an, s-a emancipat faţă de cum o cunoşteam noi. Nici în vacanţe nu mai venea pe acasă”, a precizat Georgiana Dalina Gale, fostă colegă a studentei de la Medicină.

Carmen purta fuste scurte şi bluze decoltate, însă garderoba ei era, mai degrabă, adolescentină decât provocatoare. Pantalonii scurţi şi tricourile fetei sunt toate colorate, iar cosmeticele acesteia cuprind doar câteva rujuri şi rimeluri.
Acum, Carmen este acuzată de complicitate la crimă, întrucât, alături de Sergiu, l-ar fi ucis şi tranşat pe Trifu Schroth (65 ani), rromul care a refuzat să-i plătească 500 de euro pentru relaţii sexuale.

Carmen Bejan

20 de ani.
Locul naşterii: Ineu, Arad.
Studentă la Medicină în Timişoara, anul al II-lea.
Acuzată de complicitate la omor.
Fără antecedente penale.
Este o fire retrasă.
Are o soră de 14 ani.

Sergiu Florea

20 de ani.
Locul naşterii: Haţeg, Hunedoara.
Student la Medicină în Timişoara, anul al II-lea.
Acuzat de omor.
Fără antecedente penale.
Părăsit de mamă.
Negat de tatăl preot.
Tip de bărbat metro-sexual.
Îi plăceau fetele cuminţi.

Mai citiţi şi:

Arad: Locuitorii din Ineu se tem că ţiganii se vor răzbuna pe sora studentei complice în crima de la Medicină din Timișoara
Arad: Preotul de la Tisa a angajat doi avocaţi fiului acuzat de crima de la Timişoara
Timişoara: Studenţii acuzaţi de crima de la Medicină au cerut să fie cercetaţi în libertate
Timişoara: EXCLUSIV Omor cu violenţă şi protecţia studenţilor, motivele arestării tinerilor pentru crima de la Medicină
Timişoara: Tatăl studentei suspectate de crima de la Medicină crede că fiica lui a fost sechestrată

Sergiu sucea minţile fetelor

Sergiu Florea provine dintr-o familie măcinată de scandaluri. Părinţii săi au divorţat când el avea doar trei luni. Sergiu a rămas în custodia mamei, care lucra în Germania pentru a-i întreţine la facultate pe el şi pe sora lui. „Nu îl cunosc prea bine pe băiat.

Când el avea trei luni, am divorţat de mama lui, care, apoi, mi-a interzis să-l văd“, a declarat preotul Ioan Horia Florea, tatăl studentului, imediat după ce Sergiu a fost găsit de poliţie cu venele tăiate. Preotul Florea şi-a văzut băiatul după 20 de ani!

Dacă în copilărie, Sergiu nu a fost lăsat de mamă să-şi vadă tatăl, nici când a crescut şi a putut decide singur nu a vrut să ştie de el. „Sora lui, Ioana, era singura din familie care mai ţinea legătura cu tatăl său. Odată, Sergiu i-a spus că, dacă nu ar mai fi ea, i-ar fi mult mai bine lui“, a povestit pentru „Adevărul“, o fostă colegă a Ioanei Florea, sora studentului acuzat de oribila crimă din căminul de la Medicină.

În copilărie şi adolescenţă, Sergiu a fost apreciat ca fiind un băiat cuminte şi respectuos, care mergea des la biserica din satul hunedorean Risculiţa, unde locuiesc bunicii lui.

Practica boxul, dar nu era violent

Deşi practica boxul de plăcere, Sergiu nu a dat semne de comportament violent, dar nici de şcoală nu s-a preocupat. Colegii de la Medicină spun că băiatul era ocupat tot timpul să sucească minţile fetelor. Avea relaţii de scurtă durată.

O colegă de-a lui Sergiu a declarat că băiatul se îngrijea foarte atent şi chiar îşi dădea cu fond de ten şi purta lentile de contact pentru a avea ochii albaştri. S-a tuns în arest, iar în faţa instanţei a venit dat cu gel şi parfumat.

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/studenti crima de la medicina la arest 014.flv width=370 height=278 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/studenti crima de la medicina la arest 011.flv width=370 height=278 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/camera crimei din caminul de la medicina 023.flv width=370 height=278 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/avocata fetei claudia candea.flv width=370 height=278 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite