VIDEO Accident rutier la întoarcerea fanilor stelişti din Ungaria: şapte răniţi (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO Accident rutier la întoarcerea fanilor stelişti din Ungaria: şapte răniţi (UPDATE)
VIDEO Accident rutier la întoarcerea fanilor stelişti din Ungaria: şapte răniţi (UPDATE)

Şapte poliţişti maghiari au fost răniţi după ce două autocare cu suporteri stelişti şi un microbuz cu forţe de ordine maghiare s-au ciocnit în această dimineaţă la vama Nagylac, la 200 de metri de vama Nădlac.

Mai citiţi şi:
Ujpest-Steaua 1-2 (în tur 0-2) / Roş-albaştrii vor juca împotriva lui Motherwell în turul III
Ladislau Bölöni: Indignat!
Steaua, amendată cu 50.000 de euro, Becali: "S-o plătească fanii!"


Potrivit Realitatea TV, fanii spun că de vină este un şofer român al unui autocar care a adormit la volan. Se pare că unul dintre autocare a accelerat fără motiv şi s-a înfipt în microbuz.


În urma accidentului nu a fost rănit niciun suporter din autocarele cu stelişti.


Conform surselor citate, autocarele mergeau în coloană, escortate de poliţişti scutieri maghiari, iar la un moment dat şoferul autocarului care circula în spate ar fi adormit la volan. Martorii spun că autocarul a lovit un microbuz cu poliţişti care circula în faţa sa, iar microbuzul a ricoşat într-o altă maşină, tot cu poliţişti, după care s-a oprit în autocarul cu suporteri aflat în faţă.

Convoiul era format din cinci autocare româneşti şi mai multe maşini ale forţelor de ordine din Ungaria. Imediat după producerea incidentului aproximativ 100 de români din cele două autocare avariate au trecut graniţa pe jos. Ulterior, s-au urcat în celelalte trei autocare cu suporteri.

Patru poliţişti maghiar grav răniţi

Conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei Csongrad, Tuczacov Szilvana, patru jandarmi au fost răniţi mai grav, iar alţi patru au suferit leziuni uşoare. Oamenii de ordine au primit îngrijiri medicale la spitalul din Mako.
După declaraţiile date la Poliţie, şoferul autocarului românesc nu a fost atent în momentul în care microbuzul Mercedes al jandarmilor a încetinit şi a intrat din plin în ei. Şoferul este cercetat de poliţiştii maghiari, însă a putut părăsi Ungaria.

În urma impactului, microbusul Mercedes a intrat într-o altă maşină de poliţie, care circula în faţa ei, iar în urma şocului s-a înfipt şi într-un alt autocar. Vehiculul poliţiştilor a fost avariat atât în partea din faţă cât şi în spate, însă autocarele cu suporteri nu au suferit avarii grave.




Sursa: REALITATEA.NET

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite