Utilaje furate în Anglia, descoperite cu GPS-ul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe utilaje în valoare de 10.000 de euro, furate din Marea Britanie, au fost descoperite în halele unui gater din localitatea suceveană Negostina. Cele două compactoare şi un excavator

Mai multe utilaje în valoare de 10.000 de euro, furate din Marea Britanie, au fost descoperite în halele unui gater din localitatea suceveană Negostina.

Cele două compactoare şi un excavator au fost depistate cu ajutorul sistemelor GPS montate de o firmă de specialitate din Anglia. Reprezentanţii firmei engleze care s-au deplasat la Suceava au reuşit să intre în halele de la fostul CAP din Negostina, iar seriile utilajelor corespundeau cu cele furate.

Proprietarul gaterului, un cetăţean din Republica Moldova, nu a fost de găsit, iar angajatul care lucrează acolo a declarat doar că a venit şi le-a descărcat în urmă cu două săptămâni şi de atunci nu l-a mai văzut.

Cazul a fost preluat de poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale Suceava, care trebuie să dezlege misterul dispariţiei utilajelor şi al prezenţei acestora la Negostina.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite