Uşile de la Ministerul Educaţiei au fost închise

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Profesorii au protestat în faţa ministerului Educaţiei
Profesorii au protestat în faţa ministerului Educaţiei

Profesorii protestează în continuare în faţa Ministerului Educaţiei. Federaţiile sindicale fac cu rândul pentru a sta cineva permanent la instituţia condusă de Daniel Funeriu.

Joi seară, atunci când în faţa ministerului au început să se adune protestatari, fără a avea autorizaţiile necesare, profesorii şi-au motivat prezenţa în jurul clădirii spunând că aşteaptă să intre la registratură, unde, în mod normal, se depun diverse cereri.

Însă, de vineri accesul în clădirea din General Berthelot a fost oprit. Uşile ministerului au fost închise de vineri, când dascălii au protestat în număr mare în faţa pe trotuarele din strada General Berthelot. Registratura a fost mutată în strada Spiru Haret, o stradă din apropierea, dar niciun afiş nu mai anunţă acest lucru, iar oamenii sunt dezorientaţi atunci când vin şi găsesc acest uşile închise. „De patru zile ministerul este închis. Nu e normal ca un ministru să nu comunice şi să închisă porţile pentru a nu fi deranjat”, a spus Constantin Ciosu, secretarul general de la Federaţia Educaţiei Naţionale.

Reprezentanţii de la Ministerul Educaţiei spun că închiderea regirtaturii a fost o sugetie a forţelor de ordine. „ De când cu Ministerul de Finanţe, s-a luat cu această măsură. Cei de la SPP şi de la Jandarmerie ne-au spus că aşa ar fi mai bine”, a spus Tudorel Urian, consilierul ministrului Daniel Funeriu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite