Urmează trei zile reci, cu ploi şi temperaturi scăzute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vreme frumoasă în capitală, în zilele următoare
Vreme frumoasă în capitală, în zilele următoare

De astăzi, vremea începe să se strice, iar ploile vor cuprinde vestul, nordul şi centrul ţării.

Meteorologii spun că ploile vor fi abundente  în vestul, nordul şi centrul ţării, unde cantităţile de precipitaţii vor depăşo şi 25 de litri pe metru pătrat.

Cu toate acestea, temperaturile rămân încă ridicate pentru această dată, cu maxime cuprinse între 8 şi 18 grade.  În Capitală, vremea rămâne la fel de caldă, cu maxime care se vor situa în jurul valorii de 16 grade Celsius.

Mâine,  răcirea vremii va curpinde toată ţara, iar temperaturile vor scădea cu circa 8 grade. Ploile vor cădea mai ales în regiunile sudice şi sud-estice. În celelalte regiuni vor fi înnorări temporare vor fi înnorări şi numai izolat vor cădea câţiva stropi de ploaie. Temperaturile se vor încadra între 2 grade în depresiuni și 10 în sud-vestul ţării și pe litoral, acestea fiind valori apropiate de cele normale pentru  această dată. În Capitală, temperaturile scad marţi la 8-9 grade, iar ziua vor fi  cu ploi.

Nici miercuri  vremea nu va fi diferită. Temperaturile se vor situa  între 0 și 10 grade la scară întregii ţări. Ploile se vor rări şi vor mai cădea câţiva stropi în sud. Vântul va sufla mai tare la  munte suflă.


Miercuri, va mai ploua puţin şi în Capitală, când vremea se va menţine rece,  iar temperatura va fi de maximum 8 grade Celsius.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite