Urmărit general, prezent în sala de judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un inculpat în dosarul Electrica Banat, dat în urmărire generală, s-a prezentat la termenul de ieri al procesului, prezenţa sa fiind confirmată de grefierul de şedinţă, însă a plecat fără

Un inculpat în dosarul Electrica Banat, dat în urmărire generală, s-a prezentat la termenul de ieri al procesului, prezenţa sa fiind confirmată de grefierul de şedinţă, însă a plecat fără ca cei din sală să anunţe poliţia în timp util.
Dumitru Gheorghe este inculpat în dosarul Electrica Banat şi a fost trimis în judecată de procurorii DNA în august 2004 pentru săvârşirea mai multor infracţiuni, printre care asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni, fals în înscrisuri sub semnătură privată.
"Un echipaj specializat al IJP Timiş efectuează, la această oră, o serie de acţiuni pe raza municipiului pentru a-l prinde pe urmăritul general din dosarul invocat. Verificăm locurile de cazare, terasele şi se organizează filtre. Până la această oră nu a fost găsit", a declarat şerbat Pittner, purtător de cuvânt al IJP Timiş.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite