VIDEO Urmărire ca în filme şi focuri de armă pentru prinderea unui şofer

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhiva
Foto arhiva

Poliţiştii argeşeni au fost nevoiţi să formeze un baraj şi să tragă focuri de armă într-un autoturism Matiz, condus de un bucureştean de 34 de ani, care a făcut o depăşire neregulamentară.

Nicuşor Hogea (34 de ani), din Bucureşti, a depăşit neregulamentar linia continuă, pe DN 65 A, în localitatea argeşeană Buzoieşti, riscând să intre într-o maşină a Poliţiei.

Poliţiştii s-au luat după el pentru a-l prinde. După o urmărire de aproximativ 40 de kilometri el a fost prins de către oamenii legii, care au format un baraj de autoturisme şi au tras două focuri de armă în maşină.

"Şoferul circula dinspre Buzoiesti spre Piteşti, iar la un moment dat a efectuat o depăşire riscantă, peste linia continuă, riscând să intre în coliziune cu o maşină de Poliţie aflată în deplasare. Poliţiştii i-au făcut semn să oprească, dar a refuzat, accelerând. A fost urmărit, iar succesiv două echipaje de Poliţie au încercat să-l oprească la Costeşti şi Albota, dar nu s-au făcut baraje şi nu s-a tras cu arma pentru a nu pune în pericol participanţii la trafic. Pe DN 65 B, într-o zonă mai liberă, în apropierea A 1, care permitea o acţiune de baraj, a fost oprit şi imobilizat după ce s-au tras două focuri de armă în caroseria autoturismului Matiz. Nu a fost nimeni rănit, iar bărbatul de 34 de ani, din Bucureşti, a fost condus la audieri. Din primele date a reieşit că acesta nu era sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii îi vor suspenda permisul de conducere pentru neoprirea la semnalul regulanmentar al agenţilor şi pentru depăşire neregulamentară şi va fi sancţionat contravenţional", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, comisar Dănuţ Dinu, citat de Mediafax.

Potrivit acestuia, bărbatul a declarat că a refuzat să oprească din cauza unei depresii prin care trece de aproximativ doi ani.

Poliţiştii au mai stabilit că în timpul deplasării fugarului între Costeşti şi Albota acesta a avariat oglinda unei alte maşini pe lângă care a trecut în viteză.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care a avut loc incidentul şi motivele care l-au determinat pe şofer să nu oprească la semnalul agenţilor de poliţie, dar şi provenienţa toporiştii şi a plăcutelor de înmatriculare cu alt număr decât cel al maşinii pe care îl conducea, obiecte descoperite în autoturism.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite