Uniţi sub Poarta Sărutului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ziua Îndrăgostiţilor a coincis pentru Marian şi Georgiana Budică cu momentul în care cei doi au păşit împreună pe drumul vieţii

Marian şi Georgiana Budică, doi tineri de 20 de ani, au spus „Da“ în faţa ofiţerului stării civile chiar în Ziua Îndrăgostiţilor, într-un cadru extrem de romantic, Poarta Sărutului. Zeci de curioşi şi-au făcut apariţia lângă opera brâncuşiană pentru a asista la cununie.

Mireasa este de loc din Târgu-Jiu, iar mirele din Tismana. Ei se cunosc de aproximativ un an şi au decis să-şi unească destinele chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, pentru a arăta tuturor cât de mult se iubesc. „Am ales această zi pentru că este una specială. Am prins şi o vreme splendidă. Nu cred că vom uita niciodată momentul“, au spus proaspeţii căsătoriţi. După ce au ciocnit un pahar de şampanie cu naşii şi rudele, tinerii au primit din partea municipalităţii un buchet de flori, o cutie cu bomboane şi un album cu operele universalului Brâncuşi.

S-au simţit vedete

Mirii au fost extrem de încântaţi şi de mulţimea de oameni adunată în Parcul Central. Cu toţii veniseră ca să-i vadă.
„Mă simt ca o vedetă! Parcă toată lumea s-a vorbit să ne facă ziua mai frumoasă şi să ne facă să ne simţim minunaţi, speciali! Sunt foarte fericită!”, a declarat Georgiana. Alţi doi tineri s-au înscris la Primărie pentru a se cununa în ziua Sfântului Valentin. Aceştia însă nu au dorit să se căsătorească în faţa Porţii Sărutului, ci au ales să-şi unească destinele în biserică, într-un cadru intim, departe de ochii presei şi de camerele de luat vederi.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite