Unificarea spitalelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Oradea doreşte să unifice cele patru spitale aflate în subordinea Consiliului Local într-o singură unitate. Primarul Ilie Bolojan a declarat că acest lucru se va întâmplă până

Primăria Oradea doreşte să unifice cele patru spitale aflate în subordinea Consiliului Local într-o singură unitate. Primarul Ilie Bolojan a declarat că acest lucru se va întâmplă până în toamnă şi că ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, şi-a dat acordul de principiu.

Fuziunea ar aduce economii de câteva milioane de euro pe an. "Am avut întâlniri cu aproape toţi managerii acestor spitale şi nu am constatat că ar fi nemulţumiţi de acest proiect care va creşte calitatea actului medical", a explicat Bolojan.

Noul spital va avea un singur director medical, un singur manager şi un laborator mare pentru analize, modern, la care vor avea acces toate secţiile. Proiectul trebuie finalizat în următorii patru ani, pentu ca noul spital să fie acreditat. Altfel, nu va primi decontări de la Casa de Asigurări de Sănătate Bihor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite