Unguri bătuţi de rromi la Racoş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru bărbaţi unguri din localitatea braşoveană Racoş au fost bătuţi, ieri după-amiază, de un grup de bărbaţi de etnie rromă, într-un local. Se pare că agresorii i-au atacat din senin pe cei patru bărbaţi care stăteau la o masă.

Fără  să stea mult pe gânduri au sărit la bătaie, iar apoi s-au făcut nevăzuţi.

„Erau vreo trei ţigani care m-au atacat cu o piatră şi o sticlă, cred, nu am văzut exact cu ce au dat. L-au luat la bătaie pe fiul meu şi am sărit în ajutorul lui. Dar au tăbărât toţi pe mine. Nu am apucat să mai fac nimic”, a spus unul dintre bărbaţii care a ajuns aseară la spitalul din Braşov.

Patru ambulanţe au sosit imediat în zonă să preia victimele care erau desfigurate şi aveau capetele sparte. Imediat după incident, aproape o sută de săteni din Racoş s-au adunat în faţa Primăriei, indignaţi de ceea ce s-a întâmplat în local.

În zonă au fost trimise mai multe echipaje de jandarmi din Făgăraş, ca nu cumva să pornească un alt conflict. „Scandalul a izbucnit în local, probabil pe fondul consumului de alcool“,  a spus locotenentul Cirpian Aldea, purtător de cuvânt al IJJ Braşov.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite