Unde ne distrăm în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unde ne distrăm în weekend
Unde ne distrăm în weekend

Cluburile le-au pregătit sătmărenilor petreceri de neuitat. De la muzică live hiphop, rock sau electronică, iubitorii de distracţie au la alegere multe variante.

În acest weekend, sătmărenii au unde să se distreze. Cluburile şi puburile din oraş au oferte diversificate, pentru toate genurile de petrecere.
Ca la fiecare sfârşit de săptămână, la MusiC’at, Csaba Ianosi dă tonul distracţiei cu muzica live. Tot în această seară, DJ Gaby aşteaptă toate fetele şi băieţii la o super seară de dans. Distracţia va începe diseara în club Zambara, de la ora 22.00. Domnişoarele sunt avantajate şi de această dată, intrarea pentru ele fiind gratuită. În schimb, băieţii vor scoate cinci lei pentru distracţie. „Va fi un chef pentru toată lumea, cu muzică bună şi distracţie pe măsură“, a declarat DJ Gabi.

La Infinity, petrecerea continuă

Tot sâmbătă, de la aceeaşi oră, DJ Leviciusz le pregăteşte sătmărenilor o mega petrecere, deschisă publicului de la orele 22.00, la Euro Bar. Aici vor avea parte de o mulţime de tombole, premii în sticle de vin şi dulciuri, asta pentru ca seara să fie perfectă.
Pentru cei cărora nu le convine nicio ofertă prezentată mai sus, mai există o variantă. Clubul Infinity organizează tot sâmbătă, de la ora 21.00, „Exlcusiv Drum& Bass Party cu Chriss SU din Budapesta, Fedexboy DNB din Bucureşti, Akula şi  Elix din Oradea şi Junior Sky din Satu Mare. În aceeaşi locaţie, însă duminică, un grup de prieteni vor să înfiinţeze „Clubul tău“. Evenimentul cuprinde concursuri, standup comedy, momente artistice şi multe alte suprize. Organizatorii spun că, în cadrul aceleaşi petreceri, se vor strânge bani pentru ajutorarea unui tânăr de 21 de ani. Preţul unui bilet este de 10 lei, până la ora 00.00, respectiv 15 lei după 00.00.

Cheful scorpionilor

Pentru cei care vor să se distreze în stil hard, Casa de Cultură „G.M. Zamfirescu“ organizează diseară petrecerea scorpionilor, adresată colaboratorilor de suflet: Florian Oprea, liderul formaţiei Crimson, Ion Maşniţă şi Marius Deac Florian, co-organizator al evenimentului.
Diseară, de la ora 19.00, la „G.M. Zamfirescu“, vor concerta mai multe formaţii rock, îndrăgite de sătmăreni. Trupele Crimson, Stand Alone din Satu Mare, Fire Ball din Baia Mare şi Nazty Tricks din Ungaria vor fi prezenţe în mijlocul sătmărenilor. Preţul unui bilet de intrare este 7 lei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite