Unde mâncăm ieftin şi bine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unde mâncăm ieftin şi bine
Unde mâncăm ieftin şi bine

„Adevărul de Seară“ vă prezintă ofertele unor fast-fooduri. Bistriţenii, care nu au timp de gătit în weekend, dar vor să mănânce bine şi ieftin în oraş, aleg adeseori din oferta restaurantelor fast-food.

Restaurantele fast-food din oraş abundă în oferte culinare care îţi lasă gura apă. Timpul scurt de servire şi sortimentele variate de mâncare sunt principalele atuuri ale acestor restaurante. Cei care vor să încerce mâncarea gătită sau produse de tip fast-food găsesc, în meniurile acestor localuri, de la sandvişuri, grătare şi spanac, până la clătite, îngheţată şi papanaşi.

Restaurantul Popey

Restaurantul Popey, de pe Pietonalul Liviu Rebreanu, îşi aşteaptă clienţii cu specia-litatea casei, spanacul cu ou. Practic, este singurul local de tip fast-food din oraş unde puteţi servi acest preparat, pentru doar 4,8 lei. Tot aici găsiţi diferite tipuri de ciorbe (ţărănească, á la grec, de burtă) la 7 lei, diferite sandvişuri între 4 şi 5 lei, cu peşte şi pui, dar şi kebab la 6 sau 9,5 lei, în funcţie de gramaj.
Băuturile sunt foarte ieftine, răcoritoarele costă 3 lei, apa minerală şi plată nu trece  de 2,5 lei, iar sucurile nectar costă 4 lei. La deserturi, puteţi servi clătite cu finetti la 3 lei pentru două bucăţi, dar şi îngheţată din trei sortimente, cu toping şi cocktail cu fructe, la doar 6 lei. În plus, pentru comenzi de peste 20 de lei, clienţii primesc o cafea din partea casei.
Restaurantul se bucură de un amplasament central şi are preţuri foarte accesibile, spaţiul este curat, iar servirea foarte promptă. În curând, aici se va putea plăti şi prin intermediul cardului.

Restaurantul Cassy

Situat pe bulevardul Decebal, chiar peste drum de piaţă, restaurantul fast-food  Cassy are şi el o ofertă foarte diversă de mâncăruri. Din seria fast-food, găsiţi sandvişuri la preţuri între 4 şi 4,5 lei, carne de pui şi porc la grătar cu preţuri între 4,5 şi 6 lei, spaghete care nu trec de 7 lei porţia, dar şi omlete sau mămăliga cu brânză (5,5 lei). Răcoritoarele costă între 2 şi 8 lei, în această gamă fiind incluse şi energizantele. De asemenea, aici puteţi comanda trei tipuri de meniuri cu felul unu şi doi, la preţul unic de 10 lei. Berea costă între 2,7 şi 4,7 lei, iar vinul la butelie nu trece de 25 de lei. La desert, la Cassy, puteţi servi papanaşi cu smântână şi dulceaţă sau cu finetti, la 4,5 lei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite