Ursul care a atacat doi oameni în Argeş a fost împuşcat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un pădurar a fost atacat de urs foto:arhivă
Un pădurar a fost atacat de urs foto:arhivă

Doi pădurari au fost atacaţi de un urs, în judeţul Argeş. Primele informaţii arată că incidentul a avut loc în localitatea Corbeni. Cei doi se află într-o stare gravă. Ursul a fost împuşcat.

UPDATE 15.00: Prefectul judeţului Argeş, Cristian Soare, spune că ursul care a atacat, astăzi, doi pădurari în timpul unei partide de vânătoare organizată în pădurea din localitatea argeşeană Corbeni a fost împuşcat.

UPDATE 13.00: Un al doilea bărbat a fost rănit de urs în pădurea din localitatea argeşeană Corbeni, în timp ce încerca să-l salveze pe primul pădurar atacat de animal. A doua victimă rănită a fost dusă la spital.

Un pădurar a fost atacat de un urs, azi, în localitatea argeşeană Corbeni, într-o zonă împădurită. Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Argeş, bărbatul a fost rănit grav la o mână şi transportat la spital.

Bărbatul a fost rănit grav la o mână, iar persoanele aflate în zonă au sunat la 112.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Argeş, bărbatul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Municipal din Curtea de Argeş, unde medicii vor stabili dacă este necesar să îl transfere la Spitalul Judeţean din Piteşti.

Primele informaţii arată că în zonă era organizată o partidă de vânătoare, iar pădurarul atacat de urs era gonaci.


Vom reveni cu detalii.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite