Un militar s-a sinucis de ziua lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Plutonierul Lucian Drăgan, angajat la o unitate militară din localitatea ilfoveană din Tunari, s-a sinucis la 20 octombrie, chiar în ziua în care împlinea 37 de ani.

Militarul plecase de acasă cu trei zile în urmă, iar conducerea unităţii îl declarase deja dispărut. Întrucât un bărbat a anunţat la numărul unic de urgenţă 112 că a văzut un bărbat aruncându-se în lacul Mihăileşti din judeţul Giurgiu, scafandrii din cadrul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă au căutat trupul plutornierului, fără niciun rezultat însă. Surse din poliţie susţin că maşina bărbatului a fost găsită lângă lac descuiată, fără să existe un bilet de adio.

Militarul este căsătorit şi are doi copii, iar în urmă cu şase luni a revenit în ţară din Afganistan. Rudele sale nu ştiu ce ar fi putut să-l facă să dispară. „A fost mereu un băiat bun şi muncitor. Nu a făcut probleme nimănui, nici familiei. Ultima oară a venit la mine toamna asta şi era cum îl ştiam eu, nu avea nicio problemă. Nu s-a plâns de nimic, de familie de soţie, de bani", a declarat mama militarului, Dumitra Drăgan.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite