VIDEO Un fost candidat la Preşedinţie a omorât o femeie de serviciu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Dumitru a vrut să candideze la Preşedinţie 2000 şi 2004. Captură Pro TV
Gheorghe Dumitru a vrut să candideze la Preşedinţie 2000 şi 2004. Captură Pro TV

Gheorghe Dumitru, care a vrut să candideze la Preşedinţie în 2000 şi 2004 a fost reţinut de poliţişti şi urmează să fie dus la Tribunalul Bucureşti cu propunere de arestare preventivă, sub acuzaţia de omor.

Bărbatul, în vârstă de 64 de ani, a omorât în bătaie o femeie, Elena Stanciu, în vârstă de 59 de ani, care venise la el pentru a-l ruga să o ajute într-o problemă de factură juridică. Crima s-a produs ieri, în cartierul Bucureştean Ferentari. Dumitru este un cunoscut al holurilor tribunalelor bucureştene, iar femeia, care tocmai avea un proces pe rol, venise la el să-l consulte în materie juridică.


Bucureşti: Elena Stanciu a fost ucisă în bătaie

Potrivit primelor date ale anchetei, cei doi au început să se certe, după ce au consumat băuturi alcoolice. Vecinii criminalului spun că la un moment dat, femeia ar fi început să ţipe să o lase să plece. Gheorghe Dumitru a declarat anchetatorilor însă că aceasta ar fi intrat în casă peste el. Victima făcea curăţenie în blocul în care locuia agresorul. Gheorghe Dumitru este recunoscut în zonă drept un scandalagiu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite