UPDATE Un avion s-a prăbuşit în Rusia: 12 morţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un avion de tip AN-24 s-a prăbuşit în Rusia. 11 persoane au decedat, patru au supravieţuit.

UPDATE 05:35 Potrivit Ria Novosti, unul dintre cei patru supravieţuitori a decedat în spital. Numărul celor decedaţi a ajuns astfel la 12.

UPDATE 04:00 Potrivit Ria Novosti, cei patru supravieţuitori ai dezastrului sunt trei membri ai achipajului şi un pasager. Membrii echipajului sunt căpitanul Nikolai Kozlov, co-pilotul Igor Kabanov şi inginerul de zbor Yevgeny Pertunin.

Avionul aparţinea companiei aeriene Katekavia. Un purtător de cuvânt al Agenţiei de Transporturi din Rusia a declarat că înainte de a se prăbuşi, avionul s-a înclinat către dreapta şi s-a lovit cu pământul înainte de a atinge pista.

UPDATE 02:40 Potrivit CNN, printre persoanele decedate se afla şi un copil.

UPDATE 00:12: Potrivit Ria Novosti, doar 11 dintre cei 15 pasageri au decedat. Cielalţi patru a fost transposrtaţi de urgenţă la spital. Autorităţile caută în continuare cutia neagră a aeronavei.

Avionul s-a prăbuşti în zona Krasnoyarsk din partea de est a Siberiei, potrivit datelor oferite de agenţia de presă Ria Novosti. Avionul se deplasa de la  Krasnoyarsk la Igarka şi s-a prăbuşit la doar 700 de metri de pista de aterizare.

Ora impactului a fost 20.40, ora României. La bord se aflau cinci membri ai achipajului şi 10 pasageri, potrivit sursei citate. Deocamdată, autorităţile ruse nu făcut nicio declaraţie în legătură cu posibilele cauze ale tragediei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite