FOTO Un TIR s-a răsturnat la Craiova iar țiganii au dat o mână de ajutor: au furat aproape toată marfa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La scurt timp după ce un TIR s-a răsturnat la câţiva kilometri de Craiova, în jur de 100 de romi s-au adunat la faţa locului. Întâi au analizat, apoi au trecut la atac.

UPDATE
Peste 100 de ţigani au atacat aseară un TIR cu alimente, care s-a răsturant în zona localităţii Coţofenii din Faţă. Şoferul autocamionului a declarat că, în mai puţin de zece minute, rromii au reuşit să fure două lăzi de produse congelate de câte o tonă fiecare. „Au tăbărât pe camion să ia marfă. A fost trimis un echipaj de la 112 cu un domn şi o doamnă. I-au dat la o parte, i-au îmbrâncit“, a spus bărbatul, îngrozit.

Ţiganii nu recunosc nimic

Autocamionul a ajuns în şanţ în urma unui accident. Şoferul l-a chemat pe patron la faţa locului pentru a vedea ce s-a întâmplat. Când au ajuns angajaţii societăţii la faţa locului, au rămas muţi de uimire când au văzut că marfa dispăruse. Rromii au declarat că au mutat produsele dintr-un camion în altul „Ne-a chemat şoferul să îl ajutăm să descarce marfa. Am luat şi noi nişte lubeniţe şi am dat la copilaşi. Nu am furat nimic. Ce, noi suntem hoţi?“, a spus unul dintre ţigani.

image

Click aici pentru GALERIE FOTO

Se fac cercetări pentru furt

Şoferul TIR-ului i-a fotografiat pe ţigani chiar în timp ce furat din autocamion. „O parte dintre rromii care erau în apropiere au pătruns în autotren. Urmează să se facă cercetări“, a declarat Nicolae Smaranda, comisar la Secţia 1 Poliţia Rurală. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, ţiganii riscă până la 15 ani de închisoare.

VIDEO/

Un TIR ce transporta marfă pentru un supermarket s-a răsturnat la câţiva kilometri de Craiova.

La faţa locului au sosit în scurt timp aproape 100 de romi care întâi au analizat situaţia, apoi, sub pretextul de a da o mână de ajutor să mute marfa într-un alt camion, şi-au făcut proviziile.



Aceştia nu au fost speriaţi de sosirea la locul accidentului a doi poliţişti, care oricum le-au ţinut partea. Oamenii legii au declarat că romii au fost chiar invitaţi să se servească cu produsele din TIR.

"În primă fază doar ne-au asistat şi apoi practic ne-au atacat", a declarat şoferul TIR-ului.

Administratorul firmei de care aparţinea marfa nu va depune plângere, în schimb a afirmat că este hotărât să nu mai calce niciodată în zonă.

image
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite