Ultima strigare pentru noaptea dintre ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petrecere: Puţine restaurante mai aşteaptă clienţi pentru petrecerea de Anul Nou

Rezervările pentru Revelion au început din noiembrie, iar locurile rămase pot fi ocupate doar până mâine.

Timişorenii care nu s-au grăbit să-şi rezerve un loc la restaurante până la începutul lunii decembrie mai au o şansă să ocupe puţinele locuri libere rămase. Astfel, accesul la meniuri bogate în bulbi de salam, piersică asezonată cu pastă de somon, măsline umplute sau portofele de curcan cu legume, este limitat. Sunt foarte puţine restaurante care mai aşteaptă peste 30 de clienţi, iar acestea mai preiau rezervări doar până în data de 30 decembrie. Restul localurilor au doar maximum 10 locuri disponibile pe care, de asemenea, vor să le rezerve cu cel mult o zi înainte de petrecerea de Anul Nou.

Întârziaţii mai au o şansă
Clubul “The Note” mai are spaţiu pentru maximum 30 de persoane, care, dacă depăşesc numărul scaunelor disponibile, riscă să stea în picioare. Totuşi, cafeaua din partea casei îi va ţine treji şi în aceste condiţii. Deşi oferă trei camere şi un apartament cu jacuzzi pentru clienţii din noaptea de Revelion, pensiunea - restaurant “Tropicana” mai aşteaptă 50 de persoane pentru rezervare. Cu toate acestea, cererile vor fi preluate doar până la ora 12.00, în ultima zi din anul 2008. “Expovest” mai aşteaptă maximum 40 de persoane pentru a le servi meniul din care nu lipseşte somonul, curcanul sau tortul. “Noi îi primim şi în 31 decembrie, dar riscă să nu aibă meniu”, a spus Cristina Mercea, recepţionera localului.  Clubul “Heaven” mai suportă doar o capacitate de 15 persoane, iar în seara dintre ani fetele nu au acces gratuit.  Restaurantul “Valahia” are două săli pregătite pentru Revelion. Atmosfera primei săli va fi întreţinută de o formaţie, iar în cea de-a doua sală un Dj va anima petrecăreţii.

Petreceri anulate
În timp ce restaurantul “Clăbucet” a încheiat rezervările acum trei luni, localul “Yugoslavia”, de o lună, iar restaurantul “Clasic”, de trei săptămâni, pensiunea “Anette” şi “Casa La Fayette” au fost nevoite să anuleze petrecerea datorită numărului scăzut de doritori, apăruţi până la începutul lunii decembrie. O altă măsură asemănătoare va fi luată de restaurantul “Aquarium”, care va muta locul de desfăşurare a petrecerii la “Leul de Aur”, în cazul în care numărul cererilor va fi mai mic.

Noi îi primim şi în 31 decembrie, dar riscă să nu aibă meniu
Cristina Mercea, recepţioneră

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite