Ultima modă la căţeluşe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O arădeancă a găsit o nişă în designul vestimentar – hăinuţe pentru căţei fiţoşi

Pe lângă vestuţe şi fracuri, Johanna Galiş îi ademeneşte pe stăpânii devotaţi cu mobilier de firmă.

Pulovere, rochiţe „balerină”, veste de piele, fracuri, cămăşi cu papion, fundiţe, acestea sunt ultimele tendinţe în ceea ce priveşte moda pentru patrupede. Toate acestea pot fi ale oricărui căţel din Arad, Timişoara, dar şi din alte oraşe ale ţării, datorită unei arădence, care, mânată de necesitate, s-a apucat să creeze haine pentru patrupede. Johanna Galiş este crescătoare de căţei din rasa Yorkshire Terrier şi spune că până acum le-a cumpărat haine din Austria şi din Ungaria. “Câinii din această rasă sunt foarte sensibili şi dacă e mai rece afară, suferă de frig. Înainte să încep să fac haine am tot căutat cu ce să-i îmbrac şi nu găseam vestimentaţie pentru ei decât la preţuri destul de mari”, a declarat Johanna Galiş.
În scurt timp, moda hainelor pentru căţei i-a încântat şi pe alţi stăpâni de patrupede, astfel încât, de la Arad, pleacă spre toată ţara, aproape zilnic, zeci de pulovere, rochiţe, costumaşe şi multe alte accesorii, atât simple cât şi sofisticate, majoritatea unicate.

Roz, pentru fetiţe, albastru, pentru băieţei
Din garderoba patrupedelor nu lipsesc puloverele cu perle de apă dulce, florile aplicate manual, şi, mai nou, rochiţele de gală cu cristale Swarovski. Cea mai scumpă rochiţă pentru căţei creeată de Johanna a costat 360 de lei, dar restul articolelor de îmbrăcăminte pot fi cumpărate cu sume cuprinse între 40 şi 140 de lei. În general, hainele sunt de culoare roz, pentru „fetiţe“ şi de culoare albastră pentru „băieţei“, însă, la comandă se pot creea şi alte culori.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite