Uliţă în plin oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Devenii din Cartierul Gojdu şi Calea Zarandului merg  la gara feroviară sau auto prin gropi, bălţi şi valuri de noroi.

Cu scopul amenajării de parcări, primăria Deva a iniţiat în luna iunie anul curent o lucrare amplă pe Calea Zarandului din Deva.  Plăcut surprinşi de ritmul alert al lucrărilor, locatarii blocurilor 49, 50 şi 51 din zonă,  au demarat pe la mijlocul lunii august numărătoarea inversă până la momentul primei parcări de automobil în spaţiile nou amenajate. Dar, stupoare.  Într-o zi de la începutul lunii septembrie, toate utilajele, lucrătorii şi materialele de contrucţii aferente au dispărut. Şi n-au mai apărut nici până azi. În urma lor a rămas o porţiune de 200 de metri de trotuar spart pe drumul cel mai scurt care duce dinspre cartierul Gojdu spre gară şi autogară. Spaţiul ocupat de fostul trotuar a devenit o uliţă.

 Nu ai nici o şansă să eviţi disconfortul noroit al acestui traseu. De o parte  e zonă verde. De cealaltă, dai de banda asfaltică a  DN7 pe care trec  1.000 de automobile pe oră. Unii riscă şi meargă pe carosabil la câţiva centimetri de maşinile care gonesc.  Lucrările au lăsat reţeaua de iluminat public fără energie, aşa că, dimineaţa şi seara, bezna îngreunează şi mai mult deplasarea. Ca să intre în scara blocurilor, locatarii din zonă sunt nevoiţi să facă ocoluri prin zonele verzi care, pe timp umed, devin patinoare de noroi.

Cei care locuiesc în zonă sunt profund nemulţumiţi de această stare de fapt şi vor să afle când va fi terminată investiţia.

image

Drumul nu e iluminat de la OMW până la Brutăria Neamţu nu era un bec. E posibil să te accidentezi

image


Vasile Cnebel, locatar

image

Eu risc şi merg pe asfalt. Cred că de vină sunt autorităţile. Norocul meu  că nu vin prea des pe aici

image


Nicolae Popa, locatar

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite