Udrea: "Meciul lui Bute a fost cea mai vizionată competiţie sportivă din România din ultimii 20 de ani"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea
Elena Udrea

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat duminică, într-o conferinţă de presă, că meciul pugilistului român Lucian Bute a fost un succes pentru minister.

"Lucian Bute este cel mai mare campion al Romaniei in acest moment. Bute are toata admiratia noastra, a romanilor. Ma bucur ca am putut contribui, că Ministerul a putut contribui, la visul lui Bute de a-si pastra titlul de campion in fata romanilor .

In acest moment, ne-am atins obiectivele pe care MDRT si le-a propus prin acest parteneriat, anume de mediatizare a brandului turistic al Romaniei. Guvernul a alocat pentru meciul lui Bute 1,9 milioane de euro, plus TVA, bani proveniţi din fonduri europene.

Meciul a avut cea mai mare audienta pe care a avut-o vreo competititie sportiva in ultimii 20 ani in Romania. In momentul de varf, la meci s-au uitat peste 4.5 milioane de telespectatori romani. Cifrele privind audientele din strainatate nu le-am primit inca", a declarat Udrea.

Despre huiduielile pe care le-a primit la scenă deschisă, Udrea a spus că "nici o faptă bună nu rămâne nepedepsită". Ea a adăugat că mulţi spectatori nu au înţeles că Bute nu i-a mulţumit ca unui politician, ci unui om care s-a implicat foarte mult în organizarea galei respective.

Elena Udrea, huiduită la meciul lui Bute

Lucian Bute: Sunt mândru că sunt român şi că v-am putut face fericiţi

Lucian Bute rămâne campion! KO în runda a patra!

Scena cu Elena Udrea huiduită:

CLICK AICI PENTRU A VEDEA UNDE A MAI FOST HUIDUITĂ UDREA

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite