Udrea spune că litoralul românesc îl va depăşi pe cel bulgăresc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând din această vară litoralul românesc îl va depăşi pe cel din Bulgaria, iar românii nu vor mai pleca peste graniţă la mare, a declarat sâmbătă ministrul Turismului, Elena Udrea, în cadrul Târgului de tradiţii româneşti din staţiunea Mamaia.

Elena Udrea a spus că speră ca în următori ani numărul celor care vor veni la mare de Paşte să fie tot mai mare. "Eu sunt un turist de 1 mai şi de Paşte şi am suferit să văd că românii aleg să plece în alte ţări de aceste sărbători. Ne aşteptăm ca în următorii ani venitul la mare, de Paşte, să fie o tradiţie şi tot mai mulţi turişti să se îndrepte către litoralul românesc", a declarat Udrea citată de NewsIn.

"Paştele pe litoral e un prim pas pentru o tradiţie pe care o dorim de lungă durată. Mă bucur să văd că, deşi este primul an, sunt destui cei care au ales să sărbătorească Paştele pe litoral. Am încercat ca totul să fie pe gustul tuturor şi îmi doresc ca, începând de acum, să fie mai atractiv", a mai spus Elena Udrea.

Elena Udrea a ajuns, sâmbătă, la deschiderea Târgului de tradiţii româneşti din staţiunea Mamaia, pe o bicicletă purtând o ie şi o traistă bucovineană, a împărţit autografe şi a declarat că în această vară va promova cicloturismul.

Târgului de tradiţii româneşti din staţiunea Mamaia se înscrie în cadrul manifestării "Lumină la malul Mării" din perioada 18-19 aprilie, ce are drept scop de a promova litoralul românesc pe plan intern ca destinaţie turistică pentru petrecerea vacanţei de Paşte.

Elena Udrea va fi prezentă, sâmbătă, 18 aprilie, la ora 22:00, la Aeroportul Mihail Kogălniceanu din Constanţa, de unde ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va lua Lumina Sfântă adusă de la Ierusalim prin intermediul Consiliului Judeţean Suceava, la Suceava, iar de la Suceava la Constanţa cu sprijinul Ministerului Turismului.

De aici, Arhiepiscopul Tomisului, însoţit de un sobor de preoţi va duce Lumina pe malul mării, acolo unde va oficia Slujba de Înviere, pe plaja Modern din Constanţa.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite