Elena Udrea: Teleopoziţia aproape că i-a făcut "proşti" pe cei care n-au votat cu USL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elena Udrea a postat luni, pe blogul personal, o listă cu zece lucruri pe care susţine că le-a aflat după alegerile parţiale de duminică, pentru Camera Deputaţilor, din Neamţ şi Maramureş.

"Am văzut aseară la Antena3 un exerciţiu cât se poate de reprobabil de critică la adresa poporului român - mai că nu au spus că aceia care nu au votat cu USL (de parcă asta ar fi o obligaţie civică sau constituţională) sunt „proşti" sau „trădători de ţară". De la „să vă fie ruşine", până la „meritaţi toate lucrurile rele care vi se întâmplă", s-a putut auzi toată gama de acuze la adresa celor care au îndrăznit să nu asculte ordinele mogulilor", a scris Udrea pe blog.

Candidatul PDL a câştigat duminică alegerile din Colegiul uninominal 6 Neamţ, iar candidatul USL a câştigat Colegiul uninominal 2 Maramureş.

"Teleopoziţia nu reuşeşte să-i manipuleze pe români!", scrie Udrea, victorioasă.

Pentru că PDL a luat "scoruri onorabile" în colegii care au fost conduse de PSD, Udrea afirmă că "am câştigat pe terenul USL" şi îşi permite să spună că sondajele de opinie "care dau PDL sub nivelul mării" sunt mincinoase şi că liderii USL caută scuze pentru eşec. "Se comportă exact ca Vadim Tudor, care, după fiecare şir de alegeri, acuză fraude electorale".

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite