Udrea şi Monica Ridzi, de acord cu restructurările

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrulul Turismului, Elena Udrea, şi cel al Tineretului şi Sportului, Monica Iacob Ridzi au declarat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă la Sinaia, că instituţiile pe care le conduc îşi pot restrânge activitatea pentru a fi mai eficiente.

''De vreme ce este un semnal politic, suntem solidari cu decizia Guvernului. Lucrăm cu mai puţini oameni, muncim mai mult pentru a acoperi toate activităţile, dacă va fi cazul'', a spus ministrul Turismului.

Elena Udrea a precizat că sunt în schemă 210 persoane la acest minister, dar efectiv lucrează în prezent mai puţin de 70. Ministrul turismului a mai spus că se vor înfiinţa în subordinea ministerului 10 structuri teritoriale, cu maxim cinci angajaţi fiecare, cu rol de control şi avizare şi pentru a ţine legătura cu autorităţile locale în ceea ce priveşte dezvoltarea turismului.

La rândul său, ministrul Tineretului şi Sportului, Monica Iacob Ridzi, a declarat că ministerul pe care îl conduce s-a format prin comasarea a patru agenţii şi autorităţi şi în prezent ministerul se află într-un amplu proces de reorganizare.

Ministrul Tineretului şi Sportului s-a arătat nemulţumită de activitatea structurilor locale din cadrul fostei Agenţii Naţională pentru Sprijinirea Iniţiativelor Tinerilor, care are şi şase structuri teritoriale.

''Această agenţie nu ştiu să fi făcut ceva vreodată'', a declarat Monica Ridzi, care s-a arătat decisă să facă o reorganizare a tuturor cluburilor sportive şi a structurilor teritoriale.

''Pentru a fi eficienţi trebuie să încercăm să avem structuri care mai degrabă să fie axate pe ceea ce trebuie făcut, pentru că sunt de părere că mai puţini oameni dar mai bine pregătiţi pot să facă mult mai mult decât foarte mulţi oameni care nu au dovedit până în prezent că au derulat proiecte importante. Poate îmi spune-ţi dumneavoastră dacă aţi auzit de vreun proiect derulat de Agenţia Naţională pentru Sprijinirea Iniţiativelor Tinerilor, care are 99 de angajaţi'', a spus ministrul Tineretului şi Sportului.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite