Ucisă de un „leu” în centrul Sibiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de 39 de ani din Sibiu a murit ieri la prânz, în centrul oraşului, după ce un ornament în forma unui leu s-a desprins de pe o clădire veche de zeci de ani, situată pe strada Cetăţii.

Bucata de piatră de aproximativ 15 centimetri, grea de câteva kilograme, s-a prăbuşit de la etajul doi şi i-a căzut femeii direct în cap. Sibianca a căzut secerată la pământ, iar câţiva trecători au încercat să îi acorde victimei primul ajutor.

Martorii prezenţi în zonă la momentul producerii accidentului au fost foarte revoltaţi, pentru că, spun ei, ambulanţa a ajuns abia după o jumătate de oră. A fost mult prea târziu. Medicii de pe salvare au luat-o pe femeie şi au transportat-o la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean Sibiu. Femeia era deja moartă când a ajuns la urgenţă.

Clădirea de pe care s-a desprins obiectul în formă de cap de leu datează din anii ‘30. Locatarii din clădirea de pe care s-a desprins bucata de piatră  spun că repararea faţadelor intră în subordinea Primăriei.  Poliţia este însă de altă părere, aşa că o echipă a oamenilor legii care s-a deplasat la faţa locului a început deja cercetările pentru infracţiunea de omor din culpă reţinută în sarcina Asociaţiei de proprietari.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite