Ucis de consătenii care l-au prins la furat sârmă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ucis de consătenii care l-au prins  la furat sârmă
Ucis de consătenii care l-au prins la furat sârmă

Un bărbat de 35 de ani din satul Moreni, comuna Cetate, a fost omorât în bătaie după ce a fost prins la furat. Marcel Stoica a plecat de acasă duminică seară, în căruţa sa şi, potrivit spuselor amicului care l-a însoţit, Costinel Moraru, cei doi s-au dus să fure sârmă din gospodăriile localnicilor.

Chiar în prima curte „vizitată“ au dat nas în nas cu proprietarul şi cu alţi doi vecini ai acestuia. „Am fost prinşi în momentul în care încercam să tăiem sârma din gardul unui vecin. Eu am reuşit să fug şi am scăpat cu viaţă“, a povestit Costinel Moraru.

Marcel Stoica a fost bătut cu pumnii, cu picioarele şi cu furca până a căzut lat. Agresorii l-au urcat pe tânăr în căruţă şi au dat bice calului, trimiţându-l acasă. Părinţii lui Marcel spun că au auzit zgomot la poartă şi au ieşit să vadă ce se întâmplă.

„L-am găsit plin de sânge, mai avea puls, dar era în stare gravă. Am chemat imediat poliţia şi a fost transportat la spital. Am fost anunţaţi  luni dimineaţă că a decedat“, a declarat Viorel Stoica, tatăl victimei.

Poliţiştii i-au reţinut pe Marius Niţu, Marian Ciupancu şi Florin Cebuc, care  sunt acuzaţi de omor calificat şi riscă să stea 25 de ani la închisoare.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite