Ucigaşul lui „Râmaru“, în arestul Poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Szasz (foto), tânărul de 21 de ani care l-a omorât pe George Ionuţ Nicolae, a fost arestat preventiv. Costel Iancu, acuzat de sechestrare de persoane, s-a prezentat ieri-dimineaţă la Tribunalul Dolj. Un autocamion încărcat cu piatră s-a răsturnat în localitatea constănţeană Nicolae Bălcescu

Mihai Szasz (foto), tânărul de 21 de ani care l-a omorât pe George Ionuţ Nicolae, a fost arestat preventiv, ieri, pentru 29 de zile pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

Mandatul a fost emis de Tribunalul Braşov. Imediat după pronunţare, învinuitul a fost dus în arestul IPJ, unde, conform procedurii, îşi va executa mandatul. Szasz mai are de executat doi ani de închisoare pentru fals de monedă şi tentativă de evadare.

DOLJ

Martor nou în dosarul Iancu

Costel Iancu, acuzat de sechestrare de persoane, s-a prezentat ieri-dimineaţă la Tribunalul Dolj, unde a fost audiat un martor nou. Radu Adrian le-a spus anchetatorilor că în 2006 a fost sechestrat, bătut şi ameninţat cu arma de familia Bâltac.

 „Am fost dus cu forţa la un notar, unde am semnat un document prin care mă angajam să achit familiei Bâltac 50.000 de euro, bani pe care nu i-am luat”, a declarat Adrian. ( Andreea Mitrache)

CONSTANŢA

Un camion plin cu piatră s-a răsturnat

Un autocamion încărcat cu piatră s-a răsturnat în localitatea constănţeană Nicolae Bălcescu, chiar în apropierea unor case.

 Camionul a virat într-o curbă periculoasă și, din cauza neadaptării vitezei, șoferul a pierdut controlul, iar cele 30 de tone de piatră transportate s-au împrăștiat înspre locuinţele oamenilor. De asemenea, jumătate de tonă de motorină s-a revărsat pe șosea. Pompierii și poliţiștii au izolat imediat zona. (Andrei Amza )

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite