Ucigaşul cu Ferrari, spaima asigurărilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Cocoană a mai avut două accidente, la unul dintre ele fiind martor tot Iasmina Popovici, femeia care era şi în Ferrari Cocoană nu a avut asigurare CASCO pe Ferrari pentru că a fost

Adrian Cocoană a mai avut două accidente, la unul dintre ele fiind martor tot Iasmina Popovici, femeia care era şi în Ferrari

Cocoană nu a avut asigurare CASCO pe Ferrari pentru că a fost refuzat de firmele de asigurări, având antecedente grave.

Reprezentanţi ai UNITA Timişoara spun că au refuzat asigurarea maşinii pentru că au fost nevoiţi să plătească pentru un Corvette distrus de Cocoană. UNITA a plătit 50.000 de lei în 2007 pentru reparaţiile unui Corvette pe care Cocoană îl avariase grav. Accidentul a avut loc în 25 ianuarie 2006, maşina având numere provizorii. După acest accident, Cocoană a înmatriculat bolidul sport de 600 de cai putere cu numărul TM 01 COC şi l-a asigurat la societatea Carpatica.

Iasmina Popovici, martor de serviciu

Cocoană era în Ferrari cu Iasmina Popovici, când a comis accidentul mortal din Timişoara, amândoi fugind de la locul faptei. Ziua următoare, fata s-a prezentat la Poliţia Rutieră şi a dat declaraţii care l-au favorizat pe Cocoană.

Accidentul cu Ferrari nu este singurul care o aduce pe Iasmina Popovici martor în favoarea lui. În 12 iulie 2007, fiind la volanul autoturismului Corvette, în Băile Herculane, Cocoană a pierdut de sub control maşina sport şi s-a lovit de un stâlp. "Accidentul s-a produs datorită neadaptării vitezei la drumul umed", arată expertul judiciar Valentin Vartolaş.

După accident Cocoană a cerut firmei Carpatica să-i plătească reparaţii în valoare de 16.000 de euro. Societatea de asigurări a refuzat însă plata, suspectând că se încearcă o fraudă, cazul ajungând pe rolul Judecătoriei Timişoara.

Pentru a încerca să obţină bani de la asigurator, Cocoană a propus-o ca martor în instanţă tocmai pe Iasmina Popovici. Ea a dat o declaraţie din care rezulta că nici nu îl cunoştea pe Cocoană, luând poziţia trecătorului care a asistat din întâmplare la accident.

Cu Ferrari după blocuri

Persoane necunoscute au postat pe site-ul youtube.com un film în care apare Ferrariul, imediat după ce a fost adus din Germania. Maşina staţionează cu motorul pornit pe strada Rachetei, în faţa blocului cu numărul 8, din zona Soarelui, unde Cocoană are domiciliul declarat în cartea de identitate, dar unde, de fapt, locuieşte tatăl său.

Lucian a fost înmormântat

Victima accidentului cu Ferrari, Peter Lucian Reja, a fost condus pe ultimul drum ieri de peste trei sute de apropiaţi şi persoane care au auzit de tragedia în care a fost implicat tânărul de 28 de ani. Bunica lui Lucian, cea care l-a crescut şi îi era una dintre persoanele cele mai apropiate era să se prăbuşească la pământ în timpul slujbei religioase.

Alături de mama băiatului s-a aflat şi prietena lui Lucian, cea pe care a salvat-o de la moarte. Preoţii spuneau că băiatul ar fi împins-o pe fată când a văzut că Ferrariul se îndreaptă către ei, Lucian sfârşind sub roţile bolidului. Taximetristul care a fost implicat în accidentul cauzat de Iosif Cocoană a fost şi el prezent la înmormântare, pentru a aduce omagii familiei îndoliate.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite