UTA a învins Silvania și rămâne lider în seria a doua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
UTA a învins Silvania și rămâne lider în seria a doua
UTA a învins Silvania și rămâne lider în seria a doua

Băieții lui Ionuț Popa au ieșit învingători dintr-o deplasare grea și sunt pe primul loc după cinci runde.

FC Silvania n-a fost pradă ușoară, depășindu-și statutul de nou-promovată. Formația lui Dacian Nastai a jucat dârz, însă arădenilor le-a fost suficientă o șansă pentru a lua tot potul. Drida a decis meciul în minutul 40, când a transformat o lovitură de pedeapsă obținută de golgeterul Batin.

Gazdele puteau egala în ultimul minut de joc, când Mureșan a trimis cu capul spre poarta arădeană, dar Mihai Roman a fost providențial, reușind să respingă de pe linia porții.

Bătaie cu timișoreni

Fanii alb-roșiilor care au făcut deplasarea la Șimleul Silvaniei au fost protagoniștii unei altercații cu un grup 50 de timișoreni. Aceștia i-au așteptat pe utiști după finalul meciului, atacându-i cu bâte de baseball, lanțuri și pietre! Au intervenit jandarmii, iar timișorenii au fost înlăturați. Din informațiile pe care le deținem, susținătorii FC Timișoara au mizat pe faptul că arădenii nu vor merge în număr mare la meci și ar fi vizat capturarea bannerului galeriei Spetza Ultra Rossa.

Formații

FC Silvania: Gabor – Muntean, Mureşan, Oneţ, Varga – Correia, Villand (63 Şuteu), Văscan, Şulea (67 Brata) – Benţe (69 Gavrilescu), Dănilă.
UTA: Bălgrădean – Pascariu, Pocuca, Buican – Mihuţ, Gâlcă, Drida (49 Apostol), Roman – Digbeu (90 Nădăban) – Batin, Ţucudean (60 Chindriş).
Arbitri: Eugen Roşu - Florin Potora, Iulius Timar.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite