UPDATE VIDEO Inundaţiile fac 8 victime în statul Georgia din SUA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
UPDATE VIDEO Inundaţiile fac 8 victime în statul Georgia din SUA
UPDATE VIDEO Inundaţiile fac 8 victime în statul Georgia din SUA

Cu cel puţin şase oameni morţi, mari porţiuni de teren şi case sub ape, guvernatorul Georgiei a declarat stare de urgenţă luni în cele 17 districte ale statului american Georgia, cel mai grav afectate de inundaţii. Printre morţi se numără şi un copil de numai doi ani, luat de viitură chiar din braţele tatălui său, tranmite CNN.

UPDATE: 8 persoane şi-au pierdut viaţa în urma inundaţiilor provocate de ploile torenţiale care au afectat sud-estul Statelor Unite ale Americii în ultimele două zile, informează AP.

Pe aceeaşi temă:


Sute de străzi au fost inundate, iar şoferii surprinşi de puhoaie chiar în trafic au fost nevoiţi să-şi adandoneze maşinile sau să se refugieze pe plafonul maşinilor ca să se salveze.

1.500 de localnici din orăşelul Trion au fost evacuaţi după ce un râu a ieşit din matcă. În Douglas County şi pe o şosea din Lawrenceville, în Gwinnett County doi oameni au murit după ce maşinile în care se aflau au fost luate de viitură.

Potrivit serviciului naţional meteorologic, ploile torenţiale vor continua şi în următoarele zile în Tennessee, Alabama, North Carolina, Kentucky şi Georgia.

Trei copii daţi dispăruţi în districtul Douglas, vestul Atlantei,  au fost găsiţi, însă mama lor a căzut victimăa inundaţiilor furioase, potrivit purtătorului de cuvânt al agenţiei gerogiene pentru situaţii de urgenţă Dena Brummer.

În urmă cu numai câteva luni zonele inundate s-au confruntat cu secetă.

Embedded video from CNN Video Embedded video from CNN Video Embedded video from CNN Video Embedded video from CNN Video

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite