UPDATE Spania: Imagini şi VIDEO de la locul accidentului în care şi-au pierdut viaţa şase români

0
Publicat:
Ultima actualizare:
UPDATE Spania: Imagini şi VIDEO de la locul accidentului în care şi-au pierdut viaţa şase români
UPDATE Spania: Imagini şi VIDEO de la locul accidentului în care şi-au pierdut viaţa şase români

Cinci bărbaţi şi o femeie, toţi de naţionalitate română, şi-au pierdut viaţa într-un accident rutier produs astăzi pe autostrada A-3, în dreptul localităţii Buñol, Comunitatea Valenciană. 

Amănunte, imagini şi VIDEO pe adevarul.es

UPDATE.
Mărturia unui dintre supravieţuitorii carnagiului de la Bunol: “Camionul nu a frânat!”

De pe patul de spital, unul dintre cei trei supravieţuitori ai accidentului în urma căruia şi-au pierdut viaţa şase compatrioţi a oferit anchetatorilor primele amănunte legate de circumstanţele în care a avut loc tragedia.

Bărbatul, al cărui nume nu a fost încă dezvăluit, vorbeşte foarte prost limba spaniolă, ceea ce le indică poliţiştilor faptul că cei nouă ocupanţi ai furgonetei spulberate de un camion pe autostrada A3 nu se aflau de mult timp în Spania. “Camionul nu a frânat…dormea”, a reuşit să declare victima. Furgoneta românilor se afla parcată pe marginea autostrăzii când un camion care circula cu viteză a intrat din plin în ei.

UPDATE. „Nu ne putem da seama de ce camionul nu a putut ocoli furgoneta parcata pe banda de securitate”, a declarat Jose A. Fernandez Luz, agent al Garzii Civile, unul dintre cei care se ocupă de anchetă în acest caz.

Doi dintre bărbaţii care au decedat în urma accidentului ar putea fi fraţi - neconfirmat.

UPDATE. „Numărul de înmatriculare al maşinii în care se aflau cele şase persoane care şi-au pierdut viaţa era înregistrat în provincia Huelva, sudul Spaniei.  

UPDATE. „ Din primele investigaţii ale poliţiei reiese că maşina în care se aflau românii a oprit în zona de siguranţă de pe marginea autostrăzii fără a semnaliza.

UPDATE. Cele trei persoane care au fost rănite în urma accidentului sunt sub supraveghere medicala, dar starea lor nu este foarte grava. – surse medicale.

UPDATE. „În urmă cu câteva minute s-a reluat traficul pe autostrada A 3. Resturile furgonetei în care şi-au pierdut viaţa cele şase persoane de naţionalitate română au fost îndepărtate de pe carosabil. Circulaţia a fost întreruptă ore în şir după producerea accidentului.

UPDATE. „Principalele jurnale de ştiri ale televiziunilor spaniole relatează pe larg despre tragicul accident petrecut în această după-amiază în dreptul localităţii Buñol, pe autostrada A3 Madrid – Valencia.

UPDATE. „Accidentul care a avut loc astăzi la Buñol este cel mai grav petrecut anul acesta în Spania, potrivit poliţiei spaniole.

Pe autostrada A 3 s-a produs o coada de trei kilometri pe banda pe care a avut loc accidentul / video Cristian Dogaru


Accidentul a avut loc la ora 13.30, ora locală, când un camion a lovit în plin o furgonetă care staţiona pe banda de urgenţă, fără niciun semnal de avertizare. Cei şase ocupanţi ai furgonetei, cu toţii de naţionalitate română, aveau vârste cuprinse între 25 şi 35 de ani.

Trafic blocat pe autostrada A3 în urma accidentului în care şi-au pierdut viaţa şase români

La locul accidentului s-au deplasat mai multe echipe de descarcerare şi numeroase ambulanţe. Traficul a fost întrerupt timp de mai multe ore, iar pe autostradă maşinile au format cozi care se întindeau pe mai mulţi kilometri.

Cinci bărbaţi şi o femeie, toţi de naţionalitate română, şi-au pierdut viaţa într-un accident rutier produs astăzi pe autostrada A-3 care leagă Valencia de Madrid. Este vorba despre cel mai grav accident petrecut anul acesta pe această autostradă. La faţa locului a fost trimis şi un elicopter care să transporte persoanele rănite.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite