VIDEO Jaf la o casă de amanet din centrul oraşului Constanţa - UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO Jaf la o casă de amanet din centrul oraşului Constanţa - UPDATE
VIDEO Jaf la o casă de amanet din centrul oraşului Constanţa - UPDATE

Doi indivizi au pătruns astăzi în unitatea în care se afla o angajată care s-a speriat şi nu a mai apucat să apese butonul de panică. Cei doi hoţi au furat 11.000 de lei şi bijuterii şi au dispărut în aproximativ două minute.

Atacatorii au pătruns  în plină zi în casa de amanet situată pe strada Mihai Viteazu nr. 68 din centrul municipiului Constanţa.

„Fapta a fost comisă în jurul orei 12.40 de două persoane care aveau feţele acoperite dar nu aveau cagule, ci fulare sau şepci şi purtau mănuşi“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa, subinspectorul Radu Croitoru.

El a mai spus că indivizii au forţat uşa de acces de unde au sustras suma de 11.000 de lei şi bijuterii.

Fapta a fost comisă în aproximativ două minute. În casa de amanet se afla o angajată care s-a speriat pentru că i s-a părut că unul dintre agresori este înarmat.

Ea s-a ascuns şi nu a mai apucat să apese butonul de panică. Unitatea era dotată cu sisteme de supraveghere şi firmă de pază care nu a mai apucat să intervină.

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/adevarul_jaf_amanet-dec541343.flv width=300 height=200 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite