UPDATE Grav accident între Timişoara şi Arad: o persoană a murit pe loc şi una la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
UPDATE Grav accident între Timişoara şi Arad: o persoană a murit pe loc şi una la spital
UPDATE Grav accident între Timişoara şi Arad: o persoană a murit pe loc şi una la spital

În accidentul care a avut loc în jurul orei 14.00 la ieşirea din Timişoara au fost implicate trei maşini: un Volkswagen Golf, o Toyota Yaris, înmatriculată în Ungaria şi un microbuz cu numere de Germania. O persoană a murit pe loc, iar alte trei au fost rănite, dintre care una foarte grav.

UPDATE 16.45: Şoferul din autoturismul Volkswagen Golf a decedat la spital după ce un alt pasager al autoturismului decedase pe loc.

Poliţiştii nu au stabilit încă în ce condiţii a avut loc accidentul, dar potrivit martorilor şi unuia dintre şoferi, totul s-a petrecut din cauza şoferului de microbuz, un bărbat de etnie rromă care se îndrepta dinspre Arad spre Timişoara. „M-a depăşit pe mine, a derapat şi a lovit Golful care mergea în acelaşi sens şi care a intrat pe contrasens, fiind lovit în plin de Toyota”, a spus unul dintre şoferii aflaţi în trefic în momentul accidentului.

image



Varianta martorului a fost confirmată şi de şoferul microbuzului. „Mergeam în paralel cu Golful şi am derapat. Probabil că s-a speriat şi nu ştiu cum a acţionat”, a spus şoferul din microbuz, care e ieşit cel mai puţin şifonat din accident. În urma impactului, o femeie din autoturismul Volkswagen Golf a murit pe loc, şoferul şi o altă femeie fiind răniţi grav. În accident maşina Toyota Yaris a fost avariată serios. Şoferul a scăpat cu doar câteva zgârieturi, iar soţia lui a fost rănită fiind, potrivit medicilor, în afara oricărui pericol.

image
image
image
image



Imediat după accident la faţa locului au venit mai multe persoane de etnie rromă pentru a se asigura că şoferul microbuzului nu a fost rănit în accident. Unul dintre membrii clanului de rromi sosiţi la faţa locului a fost şi Ionelaş Cârpaci, care a spus că a ajuns la accident fiind doar în trecere.

       Şoferului microbuzlui recunoaşte că a derapat              Ionelaş Cârpaci a sosit la locul accidentului          


image
image
image
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite