UPDATE 10 morţi în urma unui accident feroviar în Thailanda

0
Publicat:
Ultima actualizare:
UPDATE 10 morţi în urma unui accident feroviar în Thailanda
UPDATE 10 morţi în urma unui accident feroviar în Thailanda

Patru persoane şi-au piedut viaţa şi alte câteva zeci au fost rănite, în această dimineaţă, în urma unui grav accident de tren din centrul Thailandei, potrivit unor surse oficiale citate de AFP.

UPDATE: 10 persoane au murit şi alte 65 au fost rănite, după ce un tren a deraiat de pe şine în oraşul Hua Hin, la sud de Bangkok, informează New Straits Times.

Printre victime se află şi un  printre ei şi un copil de numai 2 ani. Nu mai puţin de şase vagoane au sărit de pe şine. Potrivit unui responsabil al poliţiei locale, 65 de oameni au fost transportaţi la spitalele din regiune pentru îngrijiri. Televiziunile vorbesc însă de cel puţin o sută de răniţi.

Trenul a părăsit Trang la ora locală 17.20, ieri, şi trebuia să ajungă în capitală la ora locală 8.25, astăzi.

Deocamdată nu se cunosc cauzele accidentului. Autorităţile au deschis o anchetă. Cel mai probabil este vorba de o eroare umană sau de o problemă la sistemul de semnalizare.

Citiţi şi:


Trenul expres care lega provincia Trang, aflată în sudul ţării, de capitala Bangkok a deraiat în apropierea localităţii balneare Hua Hin. În urma accidentului traficul feroviar spre sud a fost oprit.

Potrivit directorului Institutului de urgenţe medicale din Thailanda, Chatree Charoencheewakul, numărul răniţilor se ridică la 26. Canalul de televiziune Channel 7 a evocat la rândul său o sută de răniţi.

image















Foto: Al Jazeera

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite