UPDATE / Scandal cu focuri de armă la Caracal (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
UPDATE / Scandal cu focuri de armă la Caracal (GALERIE FOTO)
UPDATE / Scandal cu focuri de armă la Caracal (GALERIE FOTO)

Un om de afaceri din Caracal susţine că a fost atacat de o bandă de romi şi pentru a se apăra a tras mai multe focuri de armă. Poliţia a ajuns la faţa locului şi au tras la rândul lor mai multe forcuri de armă. O persoană a fost rănită la umăr şi se află în afara oricărui pericol, anunţă medicii.

Mai citeşte şi:
Slatina: Bărbatull atacat de tiganii:: Am curaj să ies pe stradă şi oriunde în Caracal

„Stabor“ la poliţie
Slatina: Rromii din Caracal au accesul interzis în baruri şi cluburi
Bătaie între rromi la Caracal


Potrivit Realitatea TV, cel care a tras primul foc de aer este controversatul om de afaceri Remus Rădoi. La mijloc ar fi vorba despre nişte reglări de conturi între banda romilor şi cea a firmei de pază a cărui patron este Remus Rădoi.

Şeful Poliţiei Caracal, Ilie Vasile, a declarat, în această seară ca totul a început de la un posibil accident. Pe strada Traian, o maşină condusă de Remus Rădoi a fost accidentată, intenţionat sau nu, se fac cercetări, de o altă maşină condusă de un bărbat rom, Vasiliev. Rădoi a ieşit din maşină şi a tras mai multe focuri de armă spre maşina care l-a lovit, rănindu-l în umăr pe bărbatul care o conducea.

Rădoi se pare că are permis de armă. El a declarat poliţiei, în această seară, că a tras pentru că s-a simţit ameninţat. Imediat, la faţa locului au sosit mai mulţi cunoscuţi ai lui Rădoi şi ai celuilalt bărbat, dar şi mascaţi de la DPIR Slatina. Şeful poliţiei Caracal spune că, după incidentele care au avut loc în urmă cu două săptămâni, s-au luat măsuri pentru a se calma situaţia, însă nu toţi cei implicaţi înţeleg că trebuie să menţină ordinea.

La Spitalul Municipal din Caracal, s-a prezentat un bărbat de etnie romă cu o plagă împuşcat în umăr. Potrivit medicilor, rănitul se afla în stare de ebrietate şi nu a dorit să rămână internat după ce a primit îngrijile medicale necesare.

Reamintim că, în urmă cu doar o săptămână, Remus Rădoi şi reprezentanţii clanurilor de romi s-au întâlnit pentru a ajunge la o înţelegere în sediul poliţiei. La începutul lunii august au avut loc mai multe conflicte între cele două tabere. Atunci, şefii poliţiei Caracal au spus că este vorba despre o acţiune de prevenire a infracţionalităţii, iar "judecata ţigănească" este menită a aplana conflictele.

Pentru a se calma spiritele şi pentru a fi prevenite eventualele conflicte au fost convocaţi poliţiştii care nu se aflau în orele de program şi s-a făcut apel la jandarmerie.

Atmosfera în zonă rămâne tensionată, peste o sută romi s-au adunat la periferia oraşului şi cer să se facă dreptate.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite