Iaşi: UPDATE Ucigaşul de la Răducăneni îşi petrece noaptea la secţia de poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: UPDATE Ucigaşul de la Răducăneni îşi petrece noaptea la secţia de poliţie
Iaşi: UPDATE Ucigaşul de la Răducăneni îşi petrece noaptea la secţia de poliţie

Bărbatul 27 de ani din Răducăneni, acuzat că a decapitat doi consăteni, a fost reţinut de anchetatori în această seară.

Mai citiţi:

 O femeie a fost găsită moartă, cu gâtul tăiat

Casele locuitorilor din Răducăneni, întoarse cu fundul în sus de poliţişti

Ora 22.30: Ionel Augustin, care a stat internat de mai multe ori la Spitalul de Psihiatrie Socola, a fost dus la secţia de poliţie din Răducăneni, unde va rămâne până mâine dimineaţă, când achetatorii vor să facă reconstituirea macabrelor crime.

Ora 21.00: Elena Bălteanu, mama tânărului de 22 de ani ucis cu 80 de lovituri de cuţi de către Ionel Agustin, s-a dus la secţia de poliţie, dar nu a fost lăsată să discute cu cel care i-a omorât copilul.

 

Ora 20.30 Maria Augustin avea grijă de octogenara ucisă. Mama lui Ionel Augustin îi ducea mâncare zilnic Mariei Fishel.

Ora 19.45: Mama lui Ionel Augustin era sigură că fiul ei a comis cele două oribile crime. Femeia i-a căutat în această după amiază pe poliţişti prin sat pentru a-i invita să-i percheziţioneze locuinţa. „Ar trebui să vină cineva şi la mine acasă pentru a căuta printre lucrurile băiatului meu. Nu vreau să-l acopăr“, a declarat Maria Augustin pentru „Adevărul“

Ora 19.25: Principalul suspect în cazul crimelor de la Răducăneni se numeşte Augustin Ionel, are 27 de ani şi a fost internat de mai multe ori la Spitalul de Psihiatrie Socola.

Reporterii „Adevărul de Seară“, ediţia de Iaşi, au discutat în această seară chiar cu mama suspectului, în timp ce băiatul ei dormea liniştit în casă. „De câteva zile, băiatul meu umblă noaptea prin sat. Mă gândesc că poate o fi el. Numai Dumnezeu ştie. Uneori îmi spunea că are vedenii. El a mai fost internat în rânduri laSpitalul Socola“, a declarat în exclusivitate pentru „Adevărul“ Maria Agustin, de 67 de ani, mama lui Ionel.

Ora 19.15: Un tânăr de 27 de ani din Răducăneni, comuna ieşeană în care au fost găsite două persoane cu gâtul tăiat la un interval de numai câteva ore, a fost reţinut de poliţişti în urmă cu câteva minute.

Ora 16.00: Secătuită de lacrimi, Elena Bălteanu, mama băiatului, îşi va îngropa acum al doilea copil. „Nu mai pot. Era un băiat foarte cuminte. Mă ajuta la treabă mereu. Acum două luni am înmormântat un alt băiat, cel de 16 ani, care suferea de leucemie. Ionuţ se ducea mereu la el la spital. L-au urmărit probabil”, a spus Elena, Bălteanu, mama tânărului ucis.

Ora 15.00: Poliţiştii au descoperi într-o casă părăsită, după ce au răscolit zona, aproape de locuinţa lui Ionuţ Bălteanu, pantalonii şi adidaşii acestuia.

Ora 14.00: Gabriela Giurgi, sora tânărului a spus îngrozită că de luni nu mai ştia nimic de fratele ei. "Probabil că au fost mai mulţi care l-au omorât. Nu cred că unul singur putea să faca asta. Mi-e atât de frică încât cred că o să mă îmbolnăvesc. Mă rog ca Dumnezeu să aibă grijă de cei care i-au făcut asta fratelui meu", a spus Gabriela Giurgi.

Ora 13.00: În comuna Răducăneni este aşteptată maşina de pompe funebre pentru a fi ridicat corpul lui Ionuţ Bălteanu. Acesta a fost găsit mort de un vecin pe câmp aseară. Potrivit anchetatorilor, corpul bărbatului prezenta în jur de 80 de lovituri de cuţit.

În prezent, un procuror criminalist şi reprezentanţi ai Biroului şi Serviciului de Investigaţii Criminale sunt în comuna Răducăneni pentru a investiga cele două crime.

Ora 12.00: Fratele tânărului ucis în Răducăneni a decedat luna trecut, fiind bolnav de leucemie.

Ionuţ Bălteanu (22 de ani) a fost găsit în urmă cu câteva ore într-o baltă de sânge pe un câmp din localitatea Răducăneni. Tânărul avea gâtul şi organele genitale tăiate. "Prezenta leziuni în zona toracică, a organelor genitale şi a gâtului. Decesul s-a datorat leziunii de la gât", a declarat procuror Carmina Pascal, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi. În jurul orei 12.00 medicii vor finaliza necropsia cadavrului şi vor stabili cu exactitate cauza decesului.

Maria Fishel (85 de ani ) din Răducăneni a fost găsită moartă marţi seară de fiul său. Femeia, care îşi pierduse vederea în urmă cu şapte ani, avea gâtul tăiat. Principalul suspect este chiar Ion Fishel (59 de ani), fiul femeii.

Procurorii fac cercetări pentru a stabili dacă cele două crime au acelaşi autor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite