UPDATE 34 de morţi şi 32 de răniţi într-un atentat la un hotel din Pakistan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
UPDATE 34 de morţi şi 32 de răniţi într-un atentat la un hotel din Pakistan
UPDATE 34 de morţi şi 32 de răniţi într-un atentat la un hotel din Pakistan

Cel puţin 16 persoane au murit luni dimineaţă într-un atentat care a vizat un hotel de lux din oraşul pakistanez Rawalpindi.

UPDATE 12.47 Cel puţin 34 persoane au fost ucise luni în atentatul sinucigaş cu motocicletă-capcană care a avut loc în apropierea unui hotel de lux din oraşul pakistanez Rawalpindi, au anunţat serviciile de acordare a primului ajutor, relatează AFP.

34 de persoane au murit şi alte 32 au fost rănite, a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al serviciului de acordare a primului ajutor, Deeba Shehnaz.

UPDATE 09.45
"Un kamikaze aflat pe o motocicletă a detonat bomba în apropierea unor persoane care stăteau la coadă pentru a-şi primi salariul. Am găsit bucăţi dintr-o vestă cu explozibili şi fragmente din cadavrul teroristului", a declarat un oficial din poliţie.

"24 de persoane au murit şi alte 24 au fost rănite", a precizat el.

"Potrivit primelor informaţii, explozia s-a produs în complexul hotelier Shalimar din Rawalpindi", a spus un ofiţer de poliţie.

Accesul în zona respectivă este blocat de poliţie. Shalimar este un hotel de patru stele aflat în apropiere de cartierul general al forţelor militare pakistaneze.

  • Pakistanul a anunţat luni o recompensă de cinci milioane de dolari pentru informaţii care ar duce la capturarea lui Hakimullah Mehsud, liderul Mişcării talibanilor din Pakistan, şi a altor 18 lideri talibani.
  • 134 persoane au murit săptămâna trecută, sau sunt date dispărute, în urma unui atac comis într-o piaţă din Peshawar, în nord-vest, al doilea atentat ca gravitate din istoria Pakistanului
Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite