Constanta: UPDATE / Jaf armat la un depozit din Jupiter

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru indivizi înarmaţi care aveau feţele acoperite cu cagule au pătruns aseară, în jurul orei 19.00, în depozitul unei firme din staţiunea Jupiter şi au furat aproximativ 48.000 de lei. În incintă se aflau două femei şi un bărbat care tocmai numărau încasările de peste zi când s.a petrecut jaful. Citeşte şi: Constanţa: UPDATE Persoanele suspecte că au jefuit depozitul din Jupiter sunt libere

CITEŞTE ŞI:



Unul dintre atacatori a scos un pistol şi i-a ameninţat pe angajaţi. Speriată, o femeie a leşinat, iar ceilalţi doi colegi le-au dat imediat banii jefuitorilor. În câteva secunde, cei patru infractori s-au făcut nevăzuţi.

Depozitul se află în incinta hotelului Meteor. Câţiva martori susţin că, înainte de comiterea jafului, o maşină marca Opel a dat târcoale prin staţiune.

Patronul firmei, Ion Petcu, spune că jefuitorii ştiau foarte bine ce fac deoarece au intrat printr-o încăpere unde nu erau camere de supraveghere. „Camere avem doar la încăperea unde se depozitează marfa, nu şi unde se fac încasările“, a declarat patronul.

Poliţiştii care au ajuns la faţa locului nu au găsit amprente deoarece indivizii au folosit mânuşi, însă au dat în urmărire generală autoturismul descris de martori.

Cu o zi înainte de comiterea jafului toţi câinii care asigurau paza unităţii au fost otrăviţi. Anchetatorii bănuiesc că hoţii cunoşteau foarte bine firma pe care urmau să o jefuiască. Cazule este anchetat în continuare de  către oamenii legii, care au format mai multe filtre în judeţ.

Au prins pe cine nu trebuie

Câteva zeci de minute mai târziu, poliţiştii din Valu lui Traian au oprit o maşină care li s-a părut suspectă. În autoturism se aflau patru persoane.

„Aveau asupra lor doar scule de construcţii. Suspecţii au declarat că lucrau cu ele în dreptul hotelului unde s-a produs furtul“, a declarat subinspector Nicolae Grosu de la Poliţia Valu lu Traian. În urma verificărilor, anchetatorii au stabilit că nu ei sunt vinovaţi şi i-au lăsat să plece.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite