Botoşani: UPDATE Fetiţa dispărută din Cordăreni a fost găsită moartă(GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: UPDATE Fetiţa dispărută din Cordăreni a fost găsită moartă(GALERIE FOTO)
Botoşani: UPDATE Fetiţa dispărută din Cordăreni a fost găsită moartă(GALERIE FOTO)

Trupul Denisei Suru a fost găsit azi-dimineaţă  într-o râpă la trei kilometri de casă. Fetiţa era dezbrăcată pe jumătate. Voluntarii din localitatea Cordăreni au găsit în această dimineaţă trupul fetiţei de doi ani într-o râpă la trei kilometri de casa familiei Suru şi au anunţat poliţiştii.

Citeşte şi:

Enigma Luciei, Elodia de Cluj
Timişoara: Rudele fetiţei dispărute din spital spun că sunt discriminate

Ora 16.00  Rudele Denisei sunt convinse că fetiţa a fost ucisă recent şi a fost aruncată în râpă. ,, Chiar eu am fost şi am căutat zilele trecute acolo şi nu era copilul. Cei care au răpit-o s-au speriat, au omorât-o şi au scăpat de ea. Au aşteptat să plece câinii de urmă şi au dat-o în râpă,, a spus Gheorghe Suru, bunicul Denisei. Varinata este susţinută şi de poliţişti care au verificat de trei ori râpa de la dispariţia fetiţei,, Ultima dataă s-a căutat joi  după amiază cu ajutorul cânilor şi nu era nimic în râpă,, a declarat cms. Manuela Ieremie, purtător de cuvânt Ijp Botoşani.

Ora 14.00 Bunicul fetiţei, Gheorghe Suru a fost chemat să identifice corpul fetiţei bine ascuns între mărăcini. "Am recunoscut-o imediat pentru că era intactă", a spus bărbatul. Acesta a precizat că trupul fetiţei nu era în stare de putrefacţie şi că poliţiştii au mai căutat-o pe micuţă în acea zonă săptămâna trecută şi nu au găsit nimic.

Ora 13.00 Ioan Portariu, de 26 ani, din Cordăreni împreună cu vărul său s-au dus dimineaţă în zona Lutărie după ce fetiţele localnicului au văzut corpul Denisei între mărăcini de vineri seară. "Imediat după ce mi-au spus fetele că au văzut o păpuşă în zona aia am făcut legătura cu Denisa. Nu m-am dus la Poliţie pentru că era seară, iar sâmbătă am avut de arat. Dimineaţă, l-am luat pe vărul meu şi ne-am dus să vedem despre ce este vorba", a povestit Ioan Portariu.

Ora. 10.00 Voluntarii au descoperit în această dimineaţă trupul fetiţei de doi ani într-o râpă de la câţiva kilometri de casa familiei Suru şi au anunţat Poliţia. Denisa Suru era dezbrăcată de pantaloni şi era aruncată între mărăcini.

,, Fetiţa a fost găsită moartă într-o răpâ dintr-o zonă greu accesibilă aflată la trei kilometri de casa familiei Suru. Au fost anunţat criminaliştii şi se fac verificări", a declarat cms. şef Viorel Şerbănoiu, şeful IJP Botoşani.

Cel mai probabil, micuţa  a fost ucisă în alt loc iar trupul a fost cărat în această zonă şi aruncat în răpâ. Anchetatorii cred că pantalonii fetiţei s-au agăţat în mărăcini atunci când copila a fost aruncată în râpă dar nu exclud nici varianta să fi fost violată. Criminaliştii şi procurorii au demarat cercetarea la faţa locului iar rudele Denisei Suru vor fi audiate. Este posibil ca astăzi să aibă loc şi primele reţineri.

 Denisa Suru avea doi ani şi a dispărut pe 9 octombrie  din curte după ce a fost lăsată de mama sa în grija unei rude minore şi bolnave psihic cât timp  era plecată la muncile cîmpului. La întoarcere, Alina Suru nu şi-a mai găsit copilul. Timp de trei săptămâni, fetiţa a fost căutată de peste 200 de poliţişti, jandarmi,pompieri şi voluntari. Şase câini poliţişti aduşi de la Subiu au ,,periat,,,  zona timp de patru zile dar nu au reuşit să dea de trupul copilului.

 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite