UPDATE Craiova: Citeşte aici despre averea doamnei Goga, doctoriţa „şpagă“ : trei case, o vilă de vacanţă şi două maşini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Valentina Goga, medicul prins în flagrant în timp ce primea 500 de lei de la un bolnav de TBC pentru a elibera o decizie de pensionare pe caz de invaliditate poate intra uşor în categoria oamenilor bogaţi din Bănie.

Citeşte şi:

Coincidenţă penală în dosarele Gorbunov, Don Costel şi Cocoană, ucigaşul cu Ferrari 


Dovadă stau propietăţile pe care ea şi soţul ei le deţin în buricul oraşului. Chiar aproape de centrul Craiovei, pe strada Tudor Vladimirescu, doctoriţa Goga are trei case, toate în aceeaşi curte spaţioasă.

image

Prima casă este cea de la stradă care este pare să fie construită cu mult timp în urmă datorită stilului arhitectural. A doua case este tocmai în capătul curţii şi are două etaje. Vila pare să fie construită recent. O a treia pe casă a doamnei Goga este între celelalte două imobile, fiind mascată de bolta de viţă de vie şi de gardul foarte înalt.

 

image

Vilă de vacanţă în afara oraşului

În curte se află doar o maşină. Este vorba de Un Citroen C3. De la vecini aflăm că aceasta nu este singurul automobil pe care îl deţine familia Goga: „Au şi o maşină deaia mare, un jeepan de ăla. Sunt oameni cu banii ăştia, domne, nu duc lipsă de nimic, vă spun eu“. Se pare că propietatea din Craiova nu este singura. Vecinii ştiu sigur că familia Goga are şi o casă de vacanţă în afara Băniei. „Au şi vilă de vacanţă. Parcă în comuna Carpen“, mărturiseşte un vecin.

 

image
image

Despre păţania domanei Goga ştiu toţi vecinii şi nu par deloc îngrijoraţi de soarta ei. „Ştie toată Craiova că lua bani de la oameni. Măcar de ar fi luat numai de la ăia bogaţi dar lua şi de la sărmani. Păi omul ăla cu TBC de la Castranova care săracu nu avea nici măcar o cămaşă de doamne-ajută merita să ăi ceară bani?“, şuşotesc vecinii doamnei Goga.

Citeşte toate detaliile scandalului de corupţie care a zguduit Casa de Pensii:

Craiova: Doamna Goga, doctoriţa şpăgară de la pensii, a pasat colegilor vina pentru mită

Craiova: EXCLUSIV/ Doctoriţa şpagă, doamna Goga, eliberată de Tribunalul Dolj
Craiova: Doctoriţa şpăgară de la Pensii rămâne în arest
Craiova: Judecătoarea Amalia Moleanu a fost aleasă preşedinta BEJ Dolj
Craiova: Anchetatorii verifică bolnavii închipuiţi ai “Doamnei Goga”
Craiova: Anchetatorii verifică bolnavii închipuiţi ai “Doamnei Goga”
Craiova: Doctoriţa „Şpagă“ a fost arestată

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite