Baia Mare: Jaf armat la o sucursală a Bancpost UPDATE (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Baia Mare: Jaf armat la o sucursală a Bancpost UPDATE (GALERIE FOTO)
Baia Mare: Jaf armat la o sucursală a Bancpost UPDATE (GALERIE FOTO)

Un jaf armat a avut loc în această dimineaţă, la o bancă din Baia Mare. Un bărbat înarmat a reuşit să plece cu o sumă importantă de bani.

UPDATE

Bărbatul care a jefuit filiala Băncii Bancpost din Cartierul Vasile Alecsandri în această dimineaţă la ora 9.42, a reuşit să se facă nevăzut cu aproximativ 6.000 de lei. Potrivit anchetatorilor care se ocupă de caz, cele două camere de supraveghere ale unităţii bancare erau în stare perfectă de funcţionare, dar această filială era singura din oraş care nu avea paznic. "S-a renuntaţ la pază în urmă cu două săptămâni. A fost acţionată pedala de panică, angajaţii firmei de securitate responsabili au ajuns în patru minte, dar era prea târziu", a declarat pentru "Adevărul de Seară", ediţia de Baia Mare, cms. Ionel Todoran, Şeful Poliţiei Muncipiului Baia Mare. Deoarece unitatea bancară are în imediata apropiere şi alte filiale aparţinând altor grupuri financiare, clienţii acestora din urmă au fost redirecţionaţi spre alte sucursale din oraş.

Un jaf armat a avut loc la o sucursală a Băncii Bancpost din Baia Mare, situată în cartierul Vasile Alecsandri. Se pare că un bărbat înarmat a intrat în incinta băncii şi a reuşit să plece cu o sumă importantă de bani.

Am fost anunţaţi despre furtul unei sume de bani de la o bancă, o echipă se află la faţa locului pentru cercetări”, a precizat Voichiţa Zehan, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

Ioan Mureşan, care a fost prezent în bancă, spune că nimeni nu a sesizat că se întâmplă ceva suspect. "Nu am sesizat nimic deosebit. Totul a fost în linişte", spune bărbatul. Surse apropiate anchetei spun că jefuitorul i-a arătat casieriţei un bilet pe care a scris să-i dea banii ca să nu fie împuşcată. Femeia s-a conformat iar individul a plecat cu ei, după care casieriţa şi-a anunţat colegii despre jaf.

Martorii spun că bărbatul nu era mascat, dar avea ochelari de soare şi nu a prezentat un comportament ieşit din comun.  Imaginile cu el surprinse de camerele de supraveghere le vor fi de folos anchetatorilor care au luat deja la ppuricat imaginile înregistrate.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite