Constanța: Doctorii UNICEF și-au dat demisia de la Maternitatea Medgidia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanța: Doctorii UNICEF și-au dat demisia de la Maternitatea Medgidia
Constanța: Doctorii UNICEF și-au dat demisia de la Maternitatea Medgidia

Echipa medicală Euromaterna i-a primit în rândurile ei pe doctorii Daniela și Eduart Bălașa. Medicii au făcut parte până acum din echipa Maternității din Medgidia, faimoasă pentru că vedete de televiziune au născut aici.

Eduart Bălașa a fost șeful Secției de Obstetrică-Ginecologie la Spitalul Municipal Medgidia timp de 15 ani, iar soția lui, Daniela Bălașa, a lucrat alături de el.

Singura maternitate UNICEF din judet rămâne fără fondatori
În perioada în care a coordonat echipa Maternității, dr. Eduart Bălașa a obținut finanțare UNICEF pentru reamenajarea secției, precum și un certificat cu standard maxim de calitate și îngrijirea mamei și copilului, tot din partea UNICEF.

Dr. Daniela Bălașa a confirmat că a demisionat și speră într-o colaborare fructuoasă cu echipa medicală Euromaterna. „Sperăm ca Maternitatea de la Medgidia să funționeze la fel de bine și fără noi și să se găsească oameni capabili care să continue proiectele UNICEF“, ne-s spus Bălașa.

Motivele demisiei, necunoscute
Dr. Stere Buşu, managerul Spitalului Municipal Medgidia și-a exprimat regretul cu privire la demisia familiei Bălașa. „Îmi pare rău că au plecat. Secția va fi condusă de Mihail Copos, șef interimar, actualul director adjunct la spital. Vom trimite actele necesare la Direcția de Sănătate Publică a Județului Constanța și vom aștepta ca Ministerul Sănătății Publice să deblocheze postul“, a declarat Bușu.

Până în prezent, pentru ocuparea postului și-a exprimat dorința Aurelia Petre. Motivele demisiei vor fi anunţate în cadrul unei conferinţe de presă săptămâna viitoare.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite