Sensuri giratorii care sfidează criza

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În plină criză, edilii din Drobeta Turnu Severin cheltuiesc o avere pentru amenajarea a două sensuri giratorii.

Acestea vor fi amplasate în zone extrem de aglomerate: Splaiul Mihai Viteazul, în apropierea Spitalului Judeţean, şi intersecţia Splaiul Mihai Viteazul cu strada Walter Mărăcineanu. Lucrările sunt în toi, iar pentru realizarea lor municipalitatea plăteşte peste 1,5 milioane de lei.

Vor fi gata în şase luni

„Lucrările se execută pentru că cetăţenii au făcut sesizări. Primăria consideră că investiţia era absolut necesară", a declarat Gabriela Pogaci, purtătorul de cuvânt al Primăriei Drobeta Turnu Severin.

Întrebaţi dacă nu sunt cam mulţi bani, reprezentaţii primăriei spun că au ales cea mai mică ofertă la licitaţie. „Aş fi vrut ca oamenii să întrebe de ce nu s-a construit nimic în Severin timp de 20 de ani. Suma este rezultată în urma licitaţiei. Atât am obţinut, atât plătim. Termenul de execuţie al lucrărilor este de şase luni", a adăugat reprezentantul Primăriei.

Prea scump

Severinenii sunt reticenţi, însă. „Nu înţeleg de ce dăm atâţia bani pentru două sensuri giratorii. Cred că în mijlocul intersecţiei va apărea şi un bloc cu patru etaje, altfel nu pot să-mi explic de ce trebuie o sumă aşa de mare. Este o perioadă de criză şi eu cred că trebuie să avem mare grijă de banul public", a spus consilierul local Marius Screciu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite