Carne expirată servită la Spitalul Judeţean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectorii sanitar-veterinari au găsit 19 kilograme de carne expirată, mai multe alimente fără etichete şi spaţii frigorifice ruginite în bucătăria Spitalului Judeţean Severin.

Controlul a fost efectuat în urma reclamaţiilor bolnavilor, care s‑au plâns că mâncarea servită este foarte proastă şi are un gust dubios. „Ne dau spanac pisat şi opărit. Trăiesc cu zile, mâncarea asta e şi proastă, şi puţină", a spus o pacientă internată în spitalul din Drobeta-Turnu Severin.

Autorităţile au solicitat încetarea aprovizionării de la firma care furnizează mâncare expirată, dacă aceasta nu va rezolva situaţia în termen de cinci zile.

„Nu mai pot tolera ca lună de lună să fie plătite sume de aproape patru miliarde de lei vechi pentru nişte preparate care cu greu pot fi comestibile. Se plâng toţi bolnavii de hrana pe care o primesc", a declarat prefectul Ion Mîţu.

Administratorul firmei Agrosistem SRL, Dan Boroş, care prepară hrana la Spitalul Judeţean, se apără: „Eu nu am primit nicio reclamaţie din partea conducerii spitalului ori a vreunui pacient".

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite