Turneul Trident - un maraton de muzică bună

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ajuns la a treia sa ediţie, evenimentul, organizat sub patronajul operatorului cu acelaşi nume, îi aduce la Sibiu, capitală culturală europeană, pe legendarii de la Uriah Heep, una dintre cele

Ajuns la a treia sa ediţie, evenimentul, organizat sub patronajul operatorului cu acelaşi nume, îi aduce la Sibiu, capitală culturală europeană, pe legendarii de la Uriah Heep, una dintre cele mai cunoscute trupe rock ale tuturor timpurilor.

Evenimentul se doreşte a fi un regal pentru amatorii de muzică bună, mai ales în 2007, anul în care Sibiul şi locuitorii săi au avut ocazia de a fi martorii multor spectacole de calitate. Spectacolul de la Sibiu se va desfăşura mâine, 30 septembrie, în parcarea Sălii Transilvania, cu începere de la ora 19.00, iar în deschiderea show-ului vor evolua artiştii Cristina Rus şi formaţia Iris, cea care a mai fost pe aceeaşi scenă cu Uriah Heep şi a mai legat colaborări de bun augur şi în trecut. Accesul la spectacol este rezervat posesorilor de card Trident client fidel.

Cei care nu deţin un asemenea card îl pot solicita în mod gratuit în oricare dintre magazinele reţelei, situate în Mediaş, Deva, Sfântu Gheorghe şi Sibiu. În vederea spectacolului care va avea loc mâine, aranjamentele la Sibiu se desfăşoară deja de aproape două luni de zile. Pe de altă parte, organizatorii sunt foarte presaţi de timp, de vină fiind programul foarte încărcat al artiştilor care se află în această perioadă în plin turneu european.

De toate aranjamentele necesare s-a ocupat Mick Box, managerul trupei Uriah Heep, care este însă şi unul dintre membrii ei, de fapt singurul constant din 1969 până astăzi. Într-un interviu acordat pe această temă, Mick Box exprima în mod clar faptul că nimeni nu poate impresaria o trupă mai bine decât unul dintre componenţii ei, dar şi că apreciază mult avântul pe care l-a luat internetul în ultimii ani, uşurând mult comunicarea şi de afaceri, dar şi pe cea cu fanii.

Principala mândrie a lui Mick Box este că, de când se ocupă de managementul Uriah Heep, trupa a realizat concerte de succes în jurul lumii: Statele Unite, Asia şi Europa. Turneul Trident răsplăteşte în fiecare toamnă fidelitatea clienţilor săi, iar ediţia 2007 se desfăşoară anul acesta în patru oraşe transilvănene: Sfântu Gheorghe (2 septembrie), Mediaş (16 septembrie), Deva (23 septembrie) şi Sibiu (30 septembrie). Pentru ca evenimentele să poată avea audienţa pe care o estimează producătorii, intrarea la concerte se va face pe baza cardului Trident Client Fidel sau cu invitaţiile oferite de partenerii media ai evenimentului.

Trupele româneşti participante la Turneul Trident 2007 sunt cele mai de succes din România, fiind special alese pentru a satisface toate preferinţele: Activ, Direcţia 5, Cristina Rus, Fly Project, Dj Project, Proconsul şi Iris.

Trupa Direcţia 5 nu poate lipsi de la eveniment

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite