Turiştii francezi sunt cei mai răi din lume, potrivit hotelierilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Turiştii francezi sunt cei mai răi din lume, potrivit hotelierilor
Turiştii francezi sunt cei mai răi din lume, potrivit hotelierilor

Turiştii francezi, zgârciţi şi vorbesc urât, sunt cei mai răi din lume şi japonezii, mai politicoşi şi discreţi, sunt cei mai buni în clasament, potrivit unui studiu realizat de institutul TNS Infratest printre hotelieri.

Potrivit acestei evaluări de turişti din 27 de ţări pe baza a nouă criterii, de la politeţe la generozitate, francezii se clasează ultimii, în timp ce japonezii sunt primii pentru al treilea an consecutiv, în faţa britanicilor şi a canadienilor. Germanii sunt pe poziţia a patra.

Francezii sunt ultimii clasaţi în ceea ce priveşte cunoştinţele lor de limbi străine, generozitatea şi bacşişurile, şi penultimii pentru atitudinea lor generală şi politeţe, potrivit acestui studiu internaţional realizat printre aproximativ 40.000 de hotelieri pentru operatorul de turism online Expedia şi citat de Agerpres.

Japonezii se clasează primii pentru criteriile de politeţe, de curăţenie şi de discreţie, precum şi pentru atitudinea lor şi slaba lor tendinţă de a se plânge.

Britanicii sunt pe poziţia a doua pentru atitudinea, politeţea, generozitatea, discreţia şi eleganţa lor. Dar ei sunt întrecuţi de canadieni în categoria "turişti cei mai puţin nemulţumiţi".

Turiştii americani sunt cei mai buni pentru cheltuieli şi bacşişuri. În schimb, ei primesc note mai mici pentru modul de a se îmbrăca, pentru ordine şi sunt consideraţi ca cei mai zgomotoşi şi cei mai arţăgoşi.

Spaniolii şi grecii se află la coada clasamentului general, chiar în faţa francezilor.

Studiul a fost realizat prin chestionar între 10 şi 23 iunie.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite